Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2008

Ho Ho Fuck*** Christmas

O BlindG πήρε ρεπο μαζι με τον Αποστόλη, οποτε σημερα ανελαβα την δουλειά του.
Εμένα πάντως η γαλοπούλα δεν κατεβαινε, μετα το τελευταιο συμβάν με την επίθεση ενάντια στην Εργάτρια

Αντιγράφω απο εδώ

Και οι επιθέσεις συνεχίζονται…

Δημοσιεύθηκε από compassocap στο Δεκέμβριος 25, 2008

Σε τρίτο περιστατικό βίας μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα αναγκαζόμαστε να αναφερθούμε μέσα από αυτό το ιστολόγιο. Αυτή τη φορά πρόκειται για επίθεση που θυμίζει κάτι από τις πρακτικές της Coca Cola στη Βραζιλία και της ιταλικής μαφίας στα εργατικά συνδικάτα της Ιταλίας. Η γραμματέας ενός πολύ ενεργού απ ότι μαθαίνουμε σωματείου, του Παναττικού Σωματείου Καθαριστριών και Οικιακών Εργαζομένων, Κωνσταντίνα Κούνεβα δέχτηκε επίθεση με βιτριόλη από αγνώστους που τη περίμεναν αργά το βράδυ έξω από το σπίτι της. Νοσηλεύεται στην εντατική του Ευαγγελισμού σε κοματώδη κατάσταση, έχοντας χάσει το ένα της μάτι και με τη ζωή της να βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. H Λία Φράγκου, οργανωτική γραμματέας στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων, στην οποία ανήκει το σωματείο καθαριστριών, δήλωσε στην Ελευθεροτυπία ότ δεχόταν πιέσεις:
«Της έκαναν και ανώνυμα τηλεφωνήματα αλλά και από την εργοδοσία. Της έχουν στείλει και εξώδικα ενώ της έκαναν και μια δυσμενή μετάθεση, εκδικητική, τόσο μακριά από το σπίτι της όσο και σε άλλη βάρδια. Το τελευταίο επεισόδιο συνέβη μόλις πριν από λίγες μέρες: τους έβαζαν να υπογράφουν ότι παίρνουν κανονικό δώρο Χριστουγέννων και τους έδιναν λιγότερα χρήματα στο χέρι. Σεκιουριτάδες την πέταξαν έξω όταν είπε ότι αυτό δεν είναι σωστό και δεν πρέπει να υπογράψουν, ενώ μια εργαζόμενη που δεν υπέγραψε απολύθηκε»



http://rapidshare.com/files/176722722/Ellhnofreneia_-_2008-12-25.mp3
http://ifile.it/8hpmve2

Edit: Μπορειτε να μου πείτε πως δεν ειδα το post του Blindg;

6 σχόλια:

  1. Είναι να τρελαίνεσαι από οργή...
    Ως (υπερήφανη) κόρη καθαρίστριας φρίττω, συμπάσχω και έχω να δηλώσω:
    ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ!!!!

    Εργαζόμενε, σ' ευχαριστώ για την ευαισθησία να αναφερθείς σε αυτό μεσούσης της "εορταστικής" ατμόσφαιρας. Εγώ δεν είχα το κουράγιο. Σαν να μην είναι αρκετά τα όσα υφίσταται ο κλάδος και πολύ λίγοι εκείνοι που έχουν τα κότσια να παλέψουν για τα δίκια του...

    Δύναμη σε σένα και στον ΒlindG!
    Τους χαιρετισμούς μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι μια σειρά απίστευτων γεγονότων που έχουν συμβεί χρονιάρες μέρες. Δεν έχει κανείς από που να αρχίσει και που να τελειώσει μ'αυτα που έχουν γίνει. Το πολύ άσχημο είναι οτι αυτό περνάει στα "ψιλά γράμματα" της επικαιρότητας δυστυχώς.

    Αφεντικό δε μου είπατε οτι είχα ρεπό... Που να το ξέρω ο δύσμοιρος οτι έχω ρεπό? Αφού όταν σας το ζήτησα, συζητούσατε με τον Επενδυτικό Σύμβουλο του Κου Κόκκαλη και δε μου δίνατε σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πότε θα ξυπνήσει αυτός ο κοιμισμένος λαός, γαμώ το μου! ΠΟΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα εσάς τι σας φαίνεται περισσότερο ως "τρομοκρατία"; Οι βόμβες της 17 Νοέμβρη, ή το βιτριόλι στο πρόσωπο της αγωνίστριας; Αλλάξατε κάτι από την καθημερινή σας ζωή ή προσωπικές αποφάσεις όταν σκεφτόσασταν την 17 Νοέμβρη; Θα αλλάζατε την καθημερινή σας ζωή ή θα πέρνατε άλλες αποφάσεις (πχ στον εργασιακό χώρο) όταν σκεφτείτε αυτό το περιστατικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αθήνα 1η Ιανουαρίου 2009
    Πρωτοχρονιάρικο Διάγγελμα του Ελληνα Πολίτη

    Ελληνίδες και Ελληνες Πολιτικοί

    Μαζί με τις ευχές μας για το νέο έτος 2009 και αφού ακούσαμε τα διαγγέλματά σας θα θέλαμε αντίστοιχα να σας γνωρίσομε ότι αυτά δεν είναι παρά η ομολογία της αποτυχίας σας.
    Επομένως, δεν μένει παρά να βρείτε να κάνετε κάτι άλλο από το συνεχίσετε να βλάπτετε την χώρα.
    Πολύ σεμνά σας λέμε: Στα τσακίδια !
    Απλή αναλογική και εκλογές ας είναι η τελευταία σας πράξη μήπως και σας συγχωρέσει ο Θεός !

    Ανοικτή επιστολή στον Κύριο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

    Ειδικά στον σεβαστό Κύριο Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχαμε προτείνει να μην γιορτάσει για την Δημοκρατία στις 23 Ιουλίου φέτος, παρά μόνο ίσως για την πτώση της χούντας.
    Ο λόγος πολύ απλός: δεν έχομε Δημοκρατία πραγματική για να γιορτάσομε.
    Η θυσία που ζητήσαμε από τον Πρόεδρο ήταν πολύ μικρή. Δυστυχώς όμως εκείνος δεν μας άκουσε.
    Βέβαια στο διάγγελμά του μίλησε σωστά. Ξεχνάει όμως ότι τα λόγια του θάβονται συστηματικά με βάση μεθόδους της επιστήμης της επικοινωνιολογίας από τα ΜΜΕΜ (Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης Μεγαλοεργολάβων).
    Όπως στις Ελληνικές Τραγωδίες, έφτασε πλέον η στιγμή της Θυσίας.
    Και εντάξει να θυσιαστούμε εμείς οι ανώνυμοι. Δεν θα πιάσει όμως τόπο. Εξ’ άλλου το κάνομε ήδη. Χρειάζεται η Θυσία ενός επώνυμου και αδιάφθορου Κύριε Πρόεδρε.
    Σκεφτείτε την υστεροφημία σας.
    Ακόμη δεν χρειάζεται αίμα.
    Απλά, μια ανατρεπτική σας πράξη λόγω εκτάκτου κινδύνου της Πατρίδας, όχι σύμφωνα με αυτό το Σύνταγμα βέβαια. Θα υπάρξει αναστάτωση, θα αποφευχθούν όμως τα χειρότερα.
    Dr Eng. George Vamvakousis,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο σχολιασμός είναι ελεύθερος ότι άποψη και να έχετε.
Όσοι αφήνουν σχόλια σε δημοσιεύσεις παλαιότερες των 15 ημερών να γνωρίζουν οτι υπάρχει προέλεγχος για την αποφυγή spam.