Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008

11/7/2008: Και η τελευταία της σαιζον....

Σήμερα μπήκε και ο Αποστόλης στο studio καθυστερημένα γιατί έγραφε cd με το mama mia (ξεκ@λοθήκανε πια μ'αυτό!) για τις διακοπές του! Και σήμερα ήταν άλλη μια σούμα διαφόρων καλών στιγμών και στο τέλος είχε και αφιερώσεις που δυστυχώς ήταν πετσοκομμένες για να μπορέσουν να ικανοποιήσουν πολύ κόσμο...

Όπως και να έχει, Ελληνοφρένεια πάει διακοπές και επιστρέφει στις 18 Αυγούστου. Μέχρι τότε θα έχει επαναλήψεις. Εδώ, επειδή ΔΕΝ δικαιούμαι άδεια, θα είμαι μέσα και θα κάνω οτι προλάβω. Γενικώς έχω σκοπό να μοντάρω τις παλαιότερες Ελληνοφρένειες που έχει ανεβάσει η Ελένη και να τις ανεβάζω. Βέβαια, αυτό είναι ... ευσεβής πόθος αφού τον Ιούλιο δεν θα προλαβαίνω ούτε να πιώ νερό όπως είναι τα πράγματα. Από Αύγουστο, βλέπουμε... Τέλος πάντων, χωρίς υποσχέσεις, θα κάνω οτι μπορέσω!

http://rapidshare.com/files/128912858/Ellhnofreneia_-_2008-07-11.mp3

Καλή ακρόαση και καλές διακοπές στους τυχερούς!

17 σχόλια:

  1. Είχα κολλήσει στο pc και περίμενα να την ανεβάσετε κάτι ώρες!!!!!!

    Να στε καλά ρε παιδιά.

    Και ζήτω και στην ελληνοφρένεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εμεις δεν θα εγκαταλειψουμε (για το καλοκαιρι) το site. Θα ειμαστε διπλα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. hahaha.. molis tin akousa! 8eeos o apostolis me to cd! Euxaristoume paidia!! Xoris fai antexw mia mera xoris to site sas oxi:P (poly skiladiko akougete :P)
    8a ta 3anapoume 18 aygoystoy e? 8a eimai paro egw k dn 3erw an tin anametadidoun ekei tin ekpompi.. k variemai na pernw apostoli k na m leei gia giofiri FM :D
    Kalo kalokairi k kales diakopes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλο καλοκαιρι και στους καλαμουκη και αποστολη ,αλλα και σε σενα blindg (στο αφεντικο δεν λεω γιατι αυτος ετσι κι αλλιως καλα θα περασει). ευχαριστουμε για την προσπαθεια που κανατε ολη τη χρονια, αντε και του χρονου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειμαι ο ιδιος ανωνυμος με τον απο πανω, ξεχασα να προτεινω ενα πολυ γαματο post που εγραψε ενας συντροφος (δεν απευθυνεται μονο σε κκεδες, μπορουνε να γελασουν και οι υπολοιποι), παρτε το λοιπον --> http://filolaiko.blogspot.com/2008/07/2058.html (εγω περιτο να πω οτι λυθηκα....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλα να περασετε!καλο καλοκαιρι παιδια!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό καλοκαίρι στους συντελεστές της Ελληνοφρένειας και του Blog. Να περάσετε υπέροχα! Και να συνεχίσετε έτσι δυναμικά! Και εγώ θα σας επισκεύτομαι συχνά στις ερχόμενες μέρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά το Αφεντικό μου σας ευχαριστεί πολύ (όπως καταλαβαίνετε, δεν έχει ΚΑΜΙΑ σημασία αν οι ευχές σας ήταν για 'μένα, το Αφεντικό τις οικειοποιήθηκε αμέσως) και σας ευχαριστώ κι'εγώ πολύ για τα καλά σας λόγια!

    Μητσοτάκη που μας περίμενες:
    Το τι τρέξιμο έριξα την Παρασκευή δε λέγεται. Αφού την πρόλαβα, πάλι καλά να λες, αλλά το Σάββατο ήμουν Τρίκαλα (ωραία πόλη!) όλη μέρα οπότε προσπάθησα να σας προλάβω! Καλό το best αλλά μικρές οι αφιερώσεις για να χωρέσει πολύς κόσμος.

    yx:
    Άιντε καλό μας καλοκαίρι, καλά μπάνια και μακάρι να πετύχουμε τον τσολιά σε καμιά παραλία (εσείς που θα πάτε δηλαδή γιατί εμένα με βλέπω να κάνω παρέα στα ηλεκτρικά μάτια εδώ)...

    astratos:
    Βασικά να μην είστε δίπλα μου, θα κακοπεράσετε. Εκτός αν σας αρέσουν τα αναμένα ηλεκτρικά μάτια αντί για κλιματισμό.
    Ειλικρινά δεν ξέρω τι χρόνο θα έχω (πραγματικά είμαι πνιγμένος φέτος το καλοκαίρι) για να μπορέσω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ασχοληθώ με τις παλαιότερες Ελληνοφρένειες. Θα προσπαθήσω.

    Δημήτρη:
    Όπως καταλαβαίνεις, αφού δεν έχω δει προκοπή απ'το Αφεντικό μου, ζω και αναπνέω για τα καλά σας λόγια για τα οποία και σ'ευχαριστώ πολύ!
    18 Αυγούστου θα μας ξανάρθουνε και ελπίζω να μην γίνει όπως πέρισυ που μόλις ήρθαν είχαμε τις φωτιές.
    Καλό καλοκαίρι και σ'εσένα και καλές σου διακοπές!

    Μητσοτάκη:
    Το Αφεντικό μου που οικειοποιήθηκε τις ευχαριστίες σου, σου ανταποδίδει. Εγώ με τη σειρά μου σ'ευχαριστώ και σου εύχομαι καλές διακοπές! Το link ήταν πράγματι εξαιρετικό! Ο τύπος είχε κέφια και τους πήρε όλους παραμάζωμα!

    Παλαλέ:
    Κι'εσύ να περάσεις καλά σύντεκνε! Ελπίζω να πας στην Κρήτη που εγώ αν και είμαι μισό Κρητικάτσι, δεν με αξίωσε η ζωή (ή μάλλον το Αφεντικό μου) να πατήσω εκεί ακόμα. Μάλλον η Κρητική Γη περιμένει να λεβεντωθώ κι'άλλο για να με δεχτεί.... Καλές διακοπές και καλά να περάσεις!!!!

    Κωνσταντίνε:
    Καλές διακοπές και σ'εσένα! Όσο για τη συνέχιση, ακόμα και να μην ήθελα (που δεν παίζει κάτι τέτοιο), θα πρέπει να ξεφύγω απ'το barbwire με το οποίο είμαι δεμένος εδώ που κάνω τη δουλειά μου, πράγμα μάλλον απίθανο, οπότε εμείς θα συνεχίσουμε μια χαρούλα, μην ανησυχείς! Να περάσεις καλά κι'εμείς εδώ θα είμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. BlindG eisai o kaluteroteros. Eyxaristoume poly kai koita na klepseis kamia voutia fetos - min ksexnas oti to proletariato prepei na antidra sto systima kai na kovei pou kai pou kai kanena kefali!

    ;)

    kala mpania (kai konservokoutia) kai kali 'antamosi'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χεχε πολλές Ελένες μαζευτήκαμε :) Καλό καλοκαίρι και καλή τύχη με το μοντάρισμα του υλικού μου. Οι απανταχού Ελληνοφρενόπληκτοι θα σε ευγνομωνούν :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. eleni:
    Το Αφεντικό μου σ'ευχαριστεί πολύ που τον είπες "καλυτερότερο" και κομπάζει για την δημιουργία του blog, κοιτάζοντάς με από το ρετιρέ του.
    Δυστυχώς για μένα, οι βουτιές μου φέτος θα είναι μονοψήφιες (χωρίς πλάκα :( )αν και λατρεύω τη θάλασσα. Το Αφεντικό μου, μου είπε οτι μπορώ να τσαλαβουτάω στις λίμνες του ιδρώτα μου (έχω και τα ηλεκτρικά μάτια ακόμα δίπλα μου...) αν με πιασει νοσταλγία για κανένα μπανάκι.
    Όπως και να 'χει, το προλεταριάτο κι'εγώ σ'ευχαριστούμε και σου υποσχόμαστε οτι κάτι θα κάνουμε για το Αφεντικό μου (δηλαδή σοκολατάκια bacci με love-notes μέσα...)


    Ελένη:
    Να έχεις καλές διακοπές! Οι Ελληνοφρενειοπαθούντες σ'ευχαριστούν ούτως ή άλλως για τον κόπο σου να ανεβάσεις όλο εκείνο το υλικό! Εγώ θα βρώ κάποια φόρμουλα για να το δουλέψω. Που θα μου πάει... Όπως και να έχει, καλά να περάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Katapliktiko blog!!! Eiste oi kaluteroi! Ellhnofreneia 4 ever! Ante kalo kalokairi kai ta leme 18 augoustou :D. Kai kati teleutaio: mhpws 8a mporousate na anebazete tis ellhnofreneies kai se kapoio allo mirror ektos tou rapidshare (giati twra ebale orio stous free users sta 55 KB/sec) opws megaupload h filefactory pou pianoun kales taxuthtes (mexri stigmhs). Kai pali sunxarithria kai sas euxaristw pou aneazete tis ekpompes gia emas pou den tis prolabenoume :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μητσοτάκη:
    Το Αφεντικό μου σ'ευχαριστεί για τα καλά σου λόγια και σου αντεύχεται! Έντρομος διαπίστωσα το αληθές των δηλώσεών σου για το rapidshare. Πράγματι κατέβασε τις ταχύτητες στα 55.Δε μου αρέσει καθόλου αυτό. Θα πρέπει να συσκευθούμε με το Αφεντικό μου για να δούμε τι θα κάνουμε.

    Το megaupload το ΑΠΟΚΛΕΙΩ γιατί έχει slots ανα χώρα (τουλάχιστον την τελευταία φορά που το είχα δοκιμάσει) οπότε ΑΠΟ-ΚΑΙ-ΚΛΕΙΕΤΑΙ. Θέλει toolbar για να σε "βολεύει".

    Το filefactory δεν το έχω δουλέψει. Θα πρέπει να το δω.

    Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να επανεξεταστεί το ζήτημα του hosting στο rapidshare πάντως, χωρίς να υπόσχομαι κάτι. Σας είχα πει τους λόγους που είχαμε προτιμήσει το rapidshare.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ Blind G, για παρηγοριά:
    1. κι εγω λατρεύω τη θάλασσα και δεν θα τη δω καθόλου φέτος, αν και μένω σε (ξεροβήχοντας)...νησί. Υπομονή.

    2. Η τελευταία τηλεοπτική Ελληνοφρένεια ειχε ως soundtrack ενα υπέροχο cover του modern love του Bowie, δωράκι για σενα και τους Ελληνοφρενείς εδώ:

    http://rapidshare.com/files/131371259/WW03-the_last_town_chorus-modern_love.mp3.html

    3. Δωράκι δεύτερο, αγωνιστικό, απο το Ζ του Γαυρά - που άπαντες πρέπει να δουν τουλάχιστον μια φορά σ'αυτή τη μάταιη ζωή - επειδή ταιριάζει στο πορτρέτο σου (βουτυγμένος σε λίμνες ιδρώτα να δουλεύεις σκληρά με τα ηλεκτρικά μάτια δίπλα):

    http://rapidshare.com/files/131377088/01_-_Main_Title__O_Adonis_.mp3.html

    Όπως βλέπεις εγώ ακόμα δεν έχω βρει καλύτερο του rapidshare...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νησιωτοπούλα Ελένη:

    Εσείς οι νησιώτες είστε τρελλοί για δέσιμο αλλά όπως πολύ σοφά λέγεται, όποιος "το" έχει, δεν "το" εκτιμάει οπότε τι να σου πω. Αν είναι δυνατόν να είστε δίπλα στη θάλασσα και να μην τη βλέπετε!

    Σ'ευχαριστούμε πολύ για τα καλοκαιρινά δωράκια!!! Τώρα ετοιμάζω κι'εγώ κάτι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο σχολιασμός είναι ελεύθερος ότι άποψη και να έχετε.
Όσοι αφήνουν σχόλια σε δημοσιεύσεις παλαιότερες των 15 ημερών να γνωρίζουν οτι υπάρχει προέλεγχος για την αποφυγή spam.