Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

11/12/2008: O Aποστόλης δίνει ρέστα....

Είναι ο Αποστόλης της... Τρίτης μάλλον... Φυσικά, οι δηλώσεις αυτού του υπανθρώπου που δεν έχει ούτε φυσικό αλλά ούτε και ηθικό ανάστημα, μεσουρανούσαν. Πραγματικά όμως, για μια ακόμη φορά, την παράσταση κλέβει ο Αποστόλης.

http://rapidshare.com/files/172412535/Ellhnofreneia_-_2008-12-11.mp3
http://ifile.it/pi7amx3

Καλή ακρόαση.

Υ.γ. Απ'ότι είδα, σχεδόν όλοι οι σας κατεβάσατε και τη χθεσινή "εκπομπή". Ελπίζω να μην έχετε χάσει τα μαλλιά σας και να μην έχετε παρανοΐσει μ'αυτά που ακούσατε.

5 σχόλια:

  1. δεν αξίζει να χάσεις τα μαλλιά σου με τέτοια πράγματα που ακούστηκαν χθές... γενικά αυτές τις μέρες έχουμε να κάνουμε πολύ πιο σημαντικά πράγματα (ευτυχώς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχετε πάρει πρέφα τι παίζεται στην Πάτρα. Την Τρίτη βγήκαν χρυσαυγίτες και παρακρατικοί (με πρωτοστάτες την παλιά ομάδα του Καλαμπόκα) και κυνήγαγαν διαδηλωτές.. Φίλοι μου κρύφτηκαν σε σπίτι που τους άνοιξε την πόρτα για να μην τους πιάσουν. Σκηνικά που είχα ακούσει από τους γονείς μου ότι συνέβαιναν επί χούντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα κανάλια παίζουν τρελό παιχνίδι, σήμερα είχε ειρηνική πορεία με πάνω από 2000 άτομα (άλλοι λένε για 7000), και τα τοπικά κανάλια έγραφαν για 700 άτομα που ετοιμάζονται για καταστροφές... Υπάρχει μία ανακοίνωση, όσοι ενδιαφέρεστε διαβάστε την εδώ και διαδώστε την...

    http://patras.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=3032

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To κίνημα πρέπει να περιφρουρεί τους αγώνες του και τις κινητοποιήσεις απέναντι σε κάθε είδους κατασταλτικό μηχανισμό, κράτους και παρακράτους.

    Θα ήθελα να κάνω μια παράκληση:
    Οι διάφοροι φορείς, κόμματα, οργανώσεις, συλλογικότητες κλπ εχουν διαδικτυακούς τοπους για τις ανακοινώσεις τους, τις δράσεις και δεν συμμαζεύεται.

    Επειδή διακρίνω ένα κίνδυνο να αρχίσουν κάποιοι και όλοι μετά να θέλουν να βαλουν υλικά τους εδω, και ο ρόλος αυτού του blog δεν ειναι για τέτοιου είδους ζύμωση, αυτο να αποφεύγεται όσο ειναι δυνατόν.

    Τελος θα ηθελα να μεταφέρω ενα μήνυμα στα καλοπαιδα που χτύπησαν σ/φους μου το πρωί στον Πειραιά :
    Η πολη ειναι μικρή, γνωριζόμαστε ολοι, και αφου ολοι πέφτουμε ο ενας πανω στον αλλο ειναι κρίμα αντι για καλημέρες να ανταλλάσουμε μπουνιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ανήκω στην Α/Κ, απλά είμαι με το μέρος τους στο συγκεκριμένο θέμα και είπα να γνωστοποιήσω κάτι σε ανθρώπους που (φαντάζομαι ότι) σκέφτονται με παρόμοιο τρόπο.

    Πάντως σεβαστά όσα είπες, BlindG, σταματάω εδώ.
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο σχολιασμός είναι ελεύθερος ότι άποψη και να έχετε.
Όσοι αφήνουν σχόλια σε δημοσιεύσεις παλαιότερες των 15 ημερών να γνωρίζουν οτι υπάρχει προέλεγχος για την αποφυγή spam.