Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

10/12/2008: Και όμως, κάτι υπάρχει και από σήμερα.

Σήμερα, έκανε περιγραφή ο Πορτοσάλτε, μπαίνει ο Καλαμούκης, συνεχίζει ο σχολιασμός και φτάνει η ώρα της Ακριβοπούλου και σε κάποια φάση μπαίνει ΚΑΙ ο Παπαδημητρίου, οπότε έχουμε το κουαρτέτο της χαράς.
Ο Καλαμούκης να δουλεύει τον Παπαδημητρίου και τον Πορτοσάλτε, οι 2 τελευταίοι να πετάνε κάτι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ατάκες και η Ακριβοπούλου, παρ'ότι δεξιά, να προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Ρε παιδιά, ειλικρινά, εντάξει, με πείραξαν οι δύο αρχιδεξιόφρονες, αλλά πριν από λίγο, είδα στο Ράδιο Αρβύλα (ΑΝΤ1), τον Κούγια να λέει "Όλα ήταν μια παρεξήγηση. Το αν έπρεπε να φύγει το παιδι (κτλ κτλ κτλ) θα το αποφασίσει η δικαιοσύνη". Ο δε φρουρους, παρουσίασε στο υπόμνημά του το παιδί ως "χαρακτήρα που ΠΑΡΕΚΛΙΝΕ" επειδή είχε -ΛΕΕΙ- αποβληθεί από τα εκπαιδευτήρια Μωραΐτη.

Όποιος αποβάλλεται δηλαδή, πυροβολείται κιόλας. Εντάξει.

Είναι κάτι ώρες που με πιάνουν τα απαισιόδοξά μου. Βλέποντας τους πολιτικούς να είναι ανύπαρκτοι (όλοι μαζί -η Αριστερά θα έπρεπε να είναι ΚΑΘΕ μέρα στους δρόμους και όχι να Αλαβανίζει και να Αλεκίζει), δεξιόφρονες να λένε "σε διαδήλωση πάτε, όχι σε σουπερ μαρκετ" (τάδε έφη Παπαδημητρίου σχολιάζοντας τη ρίψη δακρυγόνων στους ΜΑΘΗΤΕΣ) και κάτι τύπους σαν τον Κούγια να φέρονται ως "φιλότιμοι" και να κυκλοφορούν ελεύθεροι, αναρωτιέμαι για διάφορα...

Anyway.

Η εκπομπή είναι κοντά στη 1 ώρα και 40κάτι λεπτά και είναι 55MB. Μόνο rapidshare για σήμερα γιατί είμαι ακόμα στο κρεβάτι.

http://rapidshare.com/files/172112389/Ellhnofreneia_-_2008-12-10.mp3

Καλή ακρόαση.

5 σχόλια:

  1. Κάποια στιγμή πρέπει όλοι να κάνουμε κάτι παραπάνω από το να ακούμε Καλαμούκη και να βρίζουμε τους πολιτικούς από τα σπίτια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να κρατάμε γερά και να παλεύουμε, αυτό να κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρκεί το να κρατάμε γερά?
    Πιστεύω οτι είναι καθήκον μας, των νεότερων, να μην "κρατάμε" αλλά να κατεβαίνουμε στους δρόμους.

    Δεν επικροτώ ΚΑΝΕΝΟΣ είδους καταστροφή, αλλά δεν διαφωνώ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ με τα μανταρίνια και τα αυγά (μέχρι εκεί όμως) σε όσα περισσότερα αστυνομικά τμήματα γίνεται.
    Δυστυχώς, άκουσα οτι χτυπήθηκε από πέτρα μαθητή, μια περαστική και κάποιος εικονολήπτης. Αυτά είναι που δεν πρέπει να γίνονται γιατί στην ουσία δεν δικαιολογούνται. Το μανταρινάκι όμως και το αυγουλάκι, δεν κάνουν κακό σε κανέναν.

    Τώρα βέβαια, στον υπάνθρωπο, ούτε αυγομανταρίνι δεν αξίζει να του πετάξει κανείς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποιος είναι δεξιός ρε;;; Ο Πρωτοψάλτε; είσαι καλά; τον άκουσες τι λέει; με το σφυροδρέπανο στην κωλότσεπη είναι ο άνθρωπος (όρθιος πάντα). τον παραδέχτηκε και ο Καλαμούκης :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο σχολιασμός είναι ελεύθερος ότι άποψη και να έχετε.
Όσοι αφήνουν σχόλια σε δημοσιεύσεις παλαιότερες των 15 ημερών να γνωρίζουν οτι υπάρχει προέλεγχος για την αποφυγή spam.