Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

8/9/2009: Aπ'όλα έχει σήμερα!

Σήμερα ο Καλαμούκωφ έχει απίστευτες δηλώσεις που θα χτυπιέστε κάτω... Κατά τα άλλα, μετά από απειλές από το Αφεντικό μου, σας ανέβασα και το "Καφενείο" με τον Αρούλη μας!

Πιτσιρίκος:
http://rapidshare.com/files/277279891/Pitsirikos_-_2009-09-08.mp3

Γκίζα:
http://rapidshare.com/files/277276485/Gkiza_-_2009-09-08.mp3

Αναρχοσυμμοριτοκομμουνισταί:
http://rapidshare.com/files/277275248/Ellhnofreneia_-_2009-09-08.mp3


Ο Ελληνικός Λαόνος:
http://rapidshare.com/files/277271838/Ellhnofreneia_-_2009-09-08_-_Laonos.mp3

Το Καφενείον (H ωραία Αλέκα :P):
http://rapidshare.com/files/277286200/Kafeneio_-_2009-09-08.mp3

Καλή σας ακρόαση και καλή σας διασκέδαση :)
Ευλόγησον.

7 σχόλια:

  1. Δεν ξερω αν θυμαστε,
    ειχα προβλημα τον Ιουνη με το τι θα ψηφιζα. Για 15 χρονια που εχω δικαιωμα ψηφου ηταν ¨default¨ η ΝΔ. Επειδη θεωρω τον ευατο μου πολιτικα μυαλωμενο, δεν ψηφισα ΝΔ. Το κομμα που ψηφισα τον Ιουνη, το εκανα για να στειλω ένα μηνυμα στην ΝΔ και όχι γιατι μου αρεσε ή με εξεφραζε.
    Τωρα? Δεν εχει αλλαξει τιποτα από τοτε σε κανενα κομμα.
    Πιστευω ότι πρεπει να γινει ένα κομμα από νεα ατομα που να μην εχουν καμια σχεση με πολιτικη. Κατι αναλογο με τους Σουηδους «χακερς» που εχουν βγαλει εδρα στην Ευρωβουλη. Για δειτε το. Μπορει και κατι να βγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒlindG χίλια ευχαριστώ! Απ΄ ότι άκουσα χθες (το χω παρακάνει λίγο με το διάλλειμα :p) μια μέρα το καφενείο θα έχει και Βουλαρίνο. Παρακαλώ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ μέχρι τον ουρανό, άμα μπορείς βέβαια και έχεις διάθεση να ανεβάσεις και αυτή την εκπομπή... έ; μοναδικέ απλόουντερ; Είναι όλα τα λ7 ο άτιμος, αλλά έχω να τον ακούσω από την εκπομπή των ραδιενεργών... Ευχαριστώ πολύ και πάλι. Τελικά θα κατέβεις στις εκλογές; (μπορεί να σε μαζέψει και σενα ο Φύρερ :p) Θα σε ψηφίσουμε πάντως! Διαφορετικά αστράτε (που μας έχεις και υποχρέωση βεβαίως) να ψηφίσεις τους κυνηγούς για κυνήγι και στον εθνικό κήπο, ή τον μοναδικό παπανικόλα από το τηλεφώς (http://www.youtube.com/watch?v=cjnB7zO3sdQ&feature=channel_page) :p

    Πάντως κάτι παρόμοιο με το κίνημα που λες υπάρχει εδώ http://pirateparty.gr/, αν και δεν πιστέυω ότι θα ψήφιζα κάτι απλά επειδή θα κατοχύρωνε και θα υπερασπιζόταν το ελεύθερο και τσάμπα κατέβασμα. Μην ψηφίσεις τους δυο προηγούμενους πάντως! :p

    Eις το επανιδειν και επαναγράφειν :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...Και μπόνους τα παπαγαλάκια στο τέλος! ;-)
    Λύθηκα στο γέλιο, λέμε...

    ΒlindG δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που ανέβασες το καφενείο! Μα είσαι θεούλης! Το έχω τόοοση ανάγκη μετά από μια τόοοσο εξουθενωτική μέρα στη δουλειά... 9:52 γράφω το σχόλιο, δεν έχει 10 λεπτά που μπήκα σπίτι :-(

    @ antwnaros
    Να μην τα βλέπεις καθόλου, μα καθόλου ενοχικά τα διαλείμματά σου... Όχι μόνο επιβάλλονται, αλλά τα δικαιούσαι και με το παραπάνω. Δεν φτάνει δηλαδή που είμαστε υποχρεωμένοι να περνάμε από την κρεατομηχανή που ονομάζεται "πανελλαδικές", θα μας γεμίζουν και με σύνδρομα;
    Δώσε στον εαυτό σου αυτό που έχει ανάγκη και ζημιωμένος δεν θα βγεις, σ' το λέει μια παλιά! Καλή επιτυχία ΘΑ ΕΧΕΙΣ, καθ' ότι αν όλα τα παιδιά στην ηλικία σου είχαν το δικό σου επίπεδο σκέψης, δεν θα μας κυβερνούσε τούτος ο θίασος... Καλή δύναμη και το κεφάλι πάντα ψηλά, φιλαράκι! Είμαι στη διάθεσή σου για ό,τι χρειαστείς, σου το λέω ειλικρινά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πριν αρχίσω, να προσυπογράψω τα λεγόμενα της Ανέφελης για τα διαλείμματα του Αντώναρου. Ευάγγελε, ξέρει τι σου λέει και ας μην πέρασα προσωπικά την κρεατομηχανή (με πήρανε στη σκλαβιά νωρίς).

    astratos:
    Και να θέλαμε δεν έχει αλλάξει κάτι από τον Ιούνη. Κατά την ταπεινή μου γνώμη που μου επιτρέπει το Αφεντικό μου, στις εκλογές αυτές υπάρχουν 4 χαμμένοι ψήφοι (χωρίς σειρά προτεραιότητας):
    - ΝΔ
    - ΠΑΣΟΚ
    - Λευκό
    - Άκυρο
    Τα 2 πρώτα για τους γνωστούς λόγους. Τα 2 τελευταία γιατί α) προσμετρώνται στον νικητή και β) κάποτε μπορεί να σήμαιναν κάτι. Σήμερα όχι. Χρειαζόμαστε αλλαγή και μάλιστα άμεσα και λευκό/άκυρο δεν την προσφέρουν.

    Αντώναρε:
    Δεν πρόλαβα να σε διαβάσω αλλά διάβασα το μυαλό σου και στο ανέβασα!
    Στις εκλογές, θα κατέβω με το κόμμα των εφοπλιστών που κατεβαίνει το Αφεντικό μου. Μόνο που εγώ θα κατέβω σαν τον βαστάζο του Αφεντικού μου (αλα Asterix).
    Δεν είμαι μοναδικός uploader, είμαι απλά ένα εργατικό υποχείριο.

    Ανέφελη:
    Τα καλά σου λόγια προσφέρουν ρήγη ευχαρίστησης στο Αφεντικό μου που απο τη χαρά του σκοπεύει να με βάλει να γράφω και το Λαβίθη τα βράδυα. Σ'ευχαριστεί πολύ.
    Εγώ σ'ευχαριστώ όσο μου επιτρέπεται :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Ανέφελη

    :D :D :D

    Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα λόγια σου. Αντηχούν σαν γλυκό ήχο φυσαρμόνικας στην ταραγμένη μου ψυχή, και σπάνε την μοναξία, όπως έλεγε και ένας πρώην κουρασμένος και νυν επικοινωνιακός γίγας :p (χωρίς πλάκα, να 'σαι καλά για τα καλά σου λόγια :))

    Τώρα διάλλειμα σίγουρα χρειάζεται, απλά φοβούμαι (:p) ότι αν μπαίνω για την εκπομπή θα με ταράζουν και οι φανζζ στο φεισμπουκ και το μσν (ολόκληρος κυβερνητικός εκπρόσωπος γαρ..), θα κατεβάζω καμιά ταινιούλα, καμιά σειρά, θα λέω και καμιά κουβέντα στα μπλογκζ, και με λίγα λόγια θα περνάει η ώρα χωρίς να το πάρω χαμπάρι. Ενώ με καμιά βόλτα/ κανα άθλημα δεν θα χαλάω πολύ ώρα, και θα είναι πιο αναζωογονητικό, από το να καίγομαι στο ιντερνετ (δεν είμαι και ο πιο συγκροτημένος άνθρωπος βλέπετε). Και του χρόνου με τόσες εκπομπές μαζεμένες θα περάσω ζωή χαρισάμενη :) Τέσπα, αρκετά με την αυτοβιογραφία εμού του μέγα.

    Ευχαριστώ BlindG , για τα πάντα όλα. Είσαι θεούλης. Δεν ξέρω τι λες εσύ, αλλά είσαι χαλαρά ο καταλληλότερος για να αναλάβεις την ηγεσία του σύριζα. Σκέψου το :p

    yg1. poios einai o lavi8is epiteloys? kati me polydora eixes pei oti exei sxesh, alla dn katalava

    yg2. paei to apogeyma pali :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Antwnaros
    Ξέρω ότι οι συμβουλές και οι απαγορεύσεις είναι εξαιρετικά σπαστικές... αλλά:

    ΚΛΕΙΣΕ τον υπολογιστή, στην ανάγκη μετέφερε τον εκτός του δωματίου σου αν τον έχεις εκεί, αν δεις οτι τίποτα δεν πετυχαίνει ανέβασε τον στο πατάρι...

    ΜΗΝ τον ανοίγεις καθημερινές, όταν νιώθεις ότι έχεις ανάγκη να ξελαμπικάρεις πήγαινε μια βόλτα, πάρε ένα φίλο στο τηλέφωνο, μίλα με κάποιον απο την οικογένεια σου.

    Άνοιξε τον και χάζεψε Σ/Κ μισή ώρα πριν πας την βόλτα σου. Μισή ώρα, όχι μισή μέρα!

    Ένας χρόνος είναι θα περάσει, σου υπόσχομαι ότι μόλις τελειώσεις, ο BlindG Θα σου ετοιμάσει ένα dvd με όλες τις εκπομπές :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα μου επιτρέψετε κι εμένα να συμφωνήσω με το big boss- σε όλα, εκτός από το άσπλαχνο ξεζούμισμα του BlindG, φυσικά ;)

    Αντώναρε, μισή ώρα κρατάει η Ελληνοφρένεια. Μετά άσε τον η/υ να κατεβάζει και κάνε κάτι άλλο. Προσωπικά περνάω (αναγκαστικά) τη μισή μου (χονδρικά) μέρα στο δρόμο για δουλειές και ρεπορτάζ και την άλλη μισή μπροστά στην οθόνη, γράφοντας. Ε, προτιμώ χίλιες φορές να τρώω τα πόδια μου έξω! Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κάψιμο από το πισί! Αυτά τα ολίγα, για να μη νομίσεις ότι σου κάνω και κήρυγμα :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο σχολιασμός είναι ελεύθερος ότι άποψη και να έχετε.
Όσοι αφήνουν σχόλια σε δημοσιεύσεις παλαιότερες των 15 ημερών να γνωρίζουν οτι υπάρχει προέλεγχος για την αποφυγή spam.