Τρίτη 29 Απριλίου 2008

Φ. Δεληβοριάς: Το Πινέλο + Μαθήματα Δικτατορίας

Λοιπόν, κατ'αίτησή σας (είπαμε, εγώ για εσάς ζω και υπάρχω), εδώ είναι και το Πινέλο του Φ. Δεληβοριά. Επειδή όμως ο σκοπός τούτου δω του μετεριζιού δεν είναι να ανεβάζουμε νέες κυκλοφορίες καλλιτεχνών, αγοράστε το δίσκο, λέει ;)

http://rapidshare.com/files/111270415/To_Pinelo.mp3

Επίσης, άλλη μια εκτέλεση του "Μαθήματα Δικτατορίας" από το Γ. Μαρίνο:

http://rapidshare.com/files/110524220/mathimata-diktatorias-aney-didaskalou-G.Marinos.mp3

3 σχόλια:

  1. σε ευχαριστω πολυ blibdg για το πινελο,βασικα ενταξυ, δεν ειναι αναγκη να βρισκω απο δω οτι τραγουδι θελω, απλα το ζητησα επειδη ειχε σχεση με την εκπομπη,αλλα η επομενη κινηση θα ειναι να το κατεβασω απο οπου βρω και οχι να το αγορασω, οσο παιρνω 400 ευρω δεν προκειτε ποτε να αγορασω cd που κανει 25 ευρω, δηλαδη και 1000 να επαιρνα παλι δεν θα αγοραζα γιατι τα 20 απο αυτα πανε στις εταιριες και οχι στους καλλιτεχνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μητσοτάκη:
    Δεν έχεις καθόλου άδικο ούτε για το μισθό σου, ούτε στο που πάνε τα 25 ευρώ. Απλως είμαστε υποχρεωμένοι να το πούμε και αυτό που είπα ;)

    Από εκεί και πέρα, μάλλον θα έχετε καταλάβει οτι είμαι ταγμένος στην υπηρεσία σας. Οι επιθυμίες σας είναι διαταγές μου. Όπως έχει πει και ένας θεός Η.Π.Α.νος υδραυλικός, "your shit is my bread and butter". Για εσάς ζω. Άμα μου φύγετε, το Αφεντικό μου δεν θα έχει τι να με κάνει και θα με κλείσει σε μάντρα για αδέσποτα...
    *σνιφ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο σχολιασμός είναι ελεύθερος ότι άποψη και να έχετε.
Όσοι αφήνουν σχόλια σε δημοσιεύσεις παλαιότερες των 15 ημερών να γνωρίζουν οτι υπάρχει προέλεγχος για την αποφυγή spam.