Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

20/10/2009: Ντόρα αρχίζουν τα δύσκολα!

Το γνωστό τραγουδάκι του Sakis με μια μικρή παραλλαγή! Και επειδή πάλι δεν έχω προλάβει να ακούσω τίποτα, πάμε στα γρήγορα:

Πιτσιρίκος:
http://rapidshare.com/files/295471292/Pitsirikos_-_2009-10-20.mp3

Γκίζα:
http://rapidshare.com/files/295490713/Gkiza_-_2009-10-20.mp3

Αναρχοσυμμοριτοκομμουνισταί:
http://rapidshare.com/files/295474036/Ellhnofreneia_-_2009-10-20.mp3
http://ifile.it/yipqmv4

Ο Ελληνικός Λαόνος:
http://rapidshare.com/files/295481040/Ellhnofreneia_-_2009-10-20_-_Laonos.mp3


Αυτά για σήμερα, καλή σας ακρόαση και καλή σας διασκέδαση!
Ευλόγησον.


Υ.γ. Ήρθε ένα email την Παρασκευή, το οποίο απευθυνόταν "προς τον Κο Βουλαρίνο" και ζητούσε το κομμάτι που ακουγόταν στους τίτλους τέλους της τηλεοπτικής Ελληνοφρένειας της Παρασκευής.
Εκτός του οτι το κομμάτι με ταλαιπώρησε γιατί ήταν αρκετά δύσκολο να βρεθεί, οπότε αγγάρεψα φίλο(Cybertroll) να με βοηθήσει (στον οποίο πάνε και οι ευχαριστίες), έχουμε πει πολλές φορές (το λέει ακόμα και στο πλάι του blog με bold γράμματα) οτι δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση με τους συντελεστές της εκπομπής. Η μόνη μας σχέση (του Αφεντικού μου κι'εμένα) είναι πως μας αρέσει πολύ η εκπομπή (για διαφορετικούς λόγους στον καθένα, όπως είναι σαφές :p) και γι'αυτό αφιερώνουμε το χρόνο μας.

Επίσης, όταν έχετε τέτοια αιτήματα, να τα στέλνετε στο blog με τη μορφή σχολίων και ΟΧΙ μέσω email. Ένας από τους βασικότερους λόγους, είναι οτι πολλές φορές υπάρχουν άλλοι Ελληνοφρενείς που μπορούν να σας βοηθήσουν σε τέτοια αιτήματα, ταχύτερα από εμάς.



Από εκεί και πέρα, για να κλείσει το τεράστιο υστερόγραφο, το κομμάτι που ακουγόταν στους τίτλους τέλους της τηλεοπτικής Ελληνοφρένειας της Παρασκευής (16/10) είναι το "And Then the Real Thing Comes Along" των "Band of Holy Joy" από το δίσκο "Love Never Fails". Περισσότερα, εδώ.

7 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια παιδιά.
    Εαν είναι εφικτό θα ήθελα πολύ να αναρτησετε και την εκπομπή που κάνει καθημερινά στο θεμα ραδιο απο τις 12 εως 12 και 30 το μεσημερι
    Είναι πολύ προτιμότερο απο εκπομές τύπου "πιτσιρίκο"
    Εάν ΄δεν είναι εφικτό να το κάνετε(εκπομπή πανούση) μήπως ξέρετε που μπορώ να τη βρώ σε μορφή mp3??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά, ξέρω ότι ίσως σας κούρασα, και από ότι είδα το εν λόγω συγκρότημα είναι ψιλοάγνωστο, οπότε φαντάζομαι ήταν και δύσκολο για σας να το βρείτε. Επομένως, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ, και πάλι συγγνώμη για την ταλαιπώρηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Katarxin euxaristw poly pou to anebases kai prospernw to mitsotaki.
    Lipon na sas dosw mia idea..egw to ekopsa kai to bala san ringtone me ton saki!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μητσοτάκη:
    Δυστυχώς δεν είναι δυνατό να κάνω και αυτό. Όπως εξήγησα, ο βασικότερος λόγος που γράφω Γκίζα και Πιτσιρίκο, είναι η ευκολία της ώρας, δηλαδή είναι το "12-2". Δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τον Πιτσιρίκο, το κάνω για εσάς ;) Την Γκίζα την προτιμώ από τον Πιτσιρίκο, αφού ώρες ώρες είναι πολύ καυστική χωρίς το εξυπναδίστικο του Πιτσιρίκου, αλλά και πάλι, δεν θα την έγραφα αν ήταν μόνο για εμένα. Και την Γκίζα για εσάς (δηλαδή μάλλον τις θηλυκές παρουσίες του blog :p) τη γράφω.

    Μητσοτάκη:
    Ποιό απ'όλα? :p

    Άξεστο Ρεμάλι:
    Αν μας παρακολουθείς καιρό, θα δεις πως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με αιτήματά σας. Ίσα-ίσα, το Αφεντικό μου (και ιδιοκτήτης του blog-εγώ είμαι απλώς το σκουλίκι-εργαζόμενος-φερεφωνο), μου ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ να ικανοποιώ τα αιτήματά σας, γι'αυτό και είμαστε ανοιχτοί σε αυτά! Οτιδήποτε, από το να σου "κόψω" κάτι, έως να σου βρω τα τραγούδια αν θέλεις;)
    Τα προβλήματα στην προκείμενη περίπτωση ήταν τα δύο που σου έγραψα:
    α) Αν το έγραφες εδώ, μπορεί να σε εξυπηρετούσαν και πιο γρήγορα από εμένα που έκανα 4 μέρες (να δεις τι θα μου κάνει το Αφεντικό μου μόλις γυρίσει από το ιδιωτικό νησί στο οποίο κάνει διακοπές....).
    β) πίστεψες οτι έχουμε να κάνουμε άμεσα με τους συντελεστές, κάτι το οποίο δεν ισχύει ;)
    Ότι ζητήσεις, ζήτα το εδώ. Μάλιστα, για να με διευκολύνετε οταν θέλετε να σας "κόψω" κάτι, να μου λέτε και τον χρόνο στον οποίο βρίσκεται και σε ποιό αρχείο. Αν κοιτάξεις, έχουμε σχετικά καλή ανταπόκριση σε τέτοια αιτήματα (ας έκανα και διαφορετικά ....)

    Κώστα, είναι πράγματι καλή ιδέα το ringtone. Είχε αρκετά ωραία ηχητικά σήμερα με τη Ντορούλα μας... Άντε και πρωθυπουργός.... (φευ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τον πανουση θα τον βρειτε στο ΥΤ

    http://www.youtube.com/user/Thema989

    Το τραγουδι που αναφερατε

    http://www.youtube.com/watch?v=PX8zHeU0uQw

    Πιτσιρικος ειναι μιλια μπροστα και ΓΡΑΦΕΙ ακομα κλύτερα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως γνωρίζει κάποιος ποιό είναι το ξένο τραγούδι που ακούγεται στις 20-10-09;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο σχολιασμός είναι ελεύθερος ότι άποψη και να έχετε.
Όσοι αφήνουν σχόλια σε δημοσιεύσεις παλαιότερες των 15 ημερών να γνωρίζουν οτι υπάρχει προέλεγχος για την αποφυγή spam.