Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

H συνομιλία με τον κύριο Μιχαλακέλη!

Είδα οτι η Ανέφελη τη μοντάριζε, ίσως σας πρόλαβα... Έστω και τέτοια ώρα...

http://ifile.it/u7rihjo

Ευλόγησον (και καλό ύπνο, ίσως?)

4 σχόλια:

  1. BlingG μου, μη με παρεξηγείς, δεν θέλω να σου... κλέψω τη δόξα, ξέρεις πόσο εκτιμώ τη δουλειά σου και ό,τι μας προσφέρεις. Αν κόβω μερικά αποσπάσματα από τις εκπομπές που μας δίνεις, είναι για το δικό μου αρχείο, ίσως και για να τα προσφέρω σε συν - ακροατές που εκδηλώνουν ενδιαφέρον. Δεν θέλω να επισκιάσω τη δική σου δουλειά ούτε να σε ανταγωνιστώ. Άλλωστε δεν έχω τον τρόπο να τα ανεβάσω κάπου.

    Αν δεν ήσουν εσύ δεν θα είχαμε τις εκπομπές ηχογραφημένες, ούτε βέβαια διαθέσιμες στη συμβατή και καθ' όλα βολική μορφή του mp3! Εσύ λοιπόν διαθέτεις τα μέσα, εσύ αφιερώνεις τον χρόνο (που δεν σου περισσεύει κιόλας) για όλη αυτή τη διαδικασία, σε σένα και μόνο ανήκουν τα εύσημα! Εγώ από την πλευρά μου σ' ευχαριστώ πολύ για όλα και αν μπορώ να βοηθήσω σε οτιδήποτε θα το κάνω με χαρά... :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το όνομα του Στάλιν, Ανέφελη! Ουδέποτε θεώρησα οτι δεν εκτιμάς τη δουλειά μου ή οτι πήγες να μου κλέψεις τη δόξα! Η εργασία μου δεν είναι ζήτημα εκτίμησης, αφού την τιμά ιδιαιτέρως το Αφεντικό μου, ταΐζοντας με με ψίχουλα. Επίσης, δεν μπορείς να μου κλέψεις κάτι που δεν είναι δικό μου ;)
    Ίσα-ίσα, και στο παρελθόν έχω επικροτήσει την βοήθεια που μου παρέχετε, εξυπηρετούμενοι μεταξύ σας, αφήνοντάς μου χρόνο να βοηθάω όσο μπορώ στο γυάλισμα των λευκόχρυσων μαχαιροπίρουνων του Αφεντικού μου.

    Αν δεν ήμουν εγώ, θα υπήρχε κάποιος να κάνει τη δουλειά. Μην υπερεκτιμάς αυτό που κάνω. Το Αφεντικό μου δεν το κάνει αυτό :P Ούτως ή άλλως, το blog αυτό υπήρχε πριν από εμένα και το συντηρούσε το Αφεντικό μου, αλλά επειδή δεν ήταν δυνατό να κάνει τη δουλειά ενός μεροκαματιάρη, ένας (Έλληνας) κροίσος (με εννέα γράμματα), δέχθηκε την ταπεινή μου αίτηση για εργασία στον ιστοτόπο τούτο, για να με ταΐζει κι'εμένα τίποτα.

    (παρεμπιπτότως, τα εύσημα τα πήρε το Αφεντικό μου και μου τα κρατάει... "για να είναι ασφαλή")


    Όπως και να έχει:
    Ούτως ή άλλως, είχα κόψει τη συγκεκριμένη δήλωση για να την δώσω αλλού για να ακούσω τα σχόλιά τους και συνεπώς την είχα ανεβάσει κι'όλας. Δεν σκέφτηκα οτι μπορεί να χρειάζεται και εδώ. Στις 4:30 το πρωί και ενώ εκτελούσα εργασίες καθαριότητας, έτυχε να πέσει το βλέμμα μου στο post σου εδώ και χωρίς να το σκεφτώ καλά, απλώς κόπιαρα το link που είχα έτοιμο στο άλλο παράθυρο. Ούτε θεώρησα τίποτα ούτε τίποτα. Άλλωστε, τέτοια δικαιώματα, διατηρεί αποκλειστικά και μόνο το Αφεντικό μου.

    Όπως και να έχει, αν κοιτάξεις σε παλαιότερες αναρτήσεις, πολλές φορές ανέβαζε κάποιος κάτι εδώ σε σχόλια και το ανεβάζαμε και εμείς στον κύριο πίνακα του blog οπότε μην κολλάς καθόλου ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...Aμίλητος, ο μικρός yX έπιασε τη σφουγγαρίστρα και άρχισε να καθαρίζει το πάτωμα, που είχε αρχίσει να κολλάει από τα μέλια που είχαν απλωθεί παντού...

    Πω πω πω πω, παιδιά! Σαν πολιτικοί σε τηλεπαράθυρα (πριν αρχίσουν να βρίζονται για το ποιος τα έχει πάρει πιο χοντρά) κάνετε!

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα τον Στάλιν, χάρηκα που το λύσαμε!

    Η αλήθεια είναι ότι έχει μόλις λίγους μήνες που παρακολουθώ τούτο το ιστολόγιο, οπότε μου δίνεις πληροφορίες που δεν ήξερα ως τώρα :-)

    Σ' ευχαριστώ και πάλι και συγγνώμη για την παρεξήγηση- το τελευταίο πράγμα που ήθελα ήταν να ακουστούμε σαν πολιτικοί σε τηλεπαράθυρα (LOL!)
    Καλό απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο σχολιασμός είναι ελεύθερος ότι άποψη και να έχετε.
Όσοι αφήνουν σχόλια σε δημοσιεύσεις παλαιότερες των 15 ημερών να γνωρίζουν οτι υπάρχει προέλεγχος για την αποφυγή spam.