Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

8/1/2009: Κάποιος να τους κρατήσει!

Και ενώ ο ανασχηματισμός απασχολεί τον περισσότερο κόσμο, στο κρησφύγετο της Ελληνοφρένειας, γίνονται (συντροφικά) όργια και η εκπομπή έχει φτάσει πλέον τα ΣΑΡΑΝΤΑ λεπτά!

http://rapidshare.com/files/181083212/Ellhnofreneia_-_2009-01-08.mp3
http://ifile.it/dl98e6n

Ευλόγησον.

Υ.γ. Σήμερα έβαλα να γράφει από τις 11 και γύρισα 13:05 για να ανακαλύψω οτι αντί για Πιτσιρίκο και Γκίζα, το ραδιόφωνο έπαιζε κρητικές μαντινάδες (ήντα ωρέ τα κοπέλια να ρίξουνε τσι μπαλωθιές τους!) από τους 87,5. Στο τσακ πρόλαβα να βάλω το ΣΚΑΙ για να γράψω...

4 σχόλια:

  1. Ευλόγησον δέσποτα.

    Μια ακόμα συνέπεια της χρηματοπιστωτικής κρίσης η αυξημένη διάρκεια της Ελληνοφρένειας αφού μειώθηκαν οι διαφημίσεις λόγω έλλειψης ρευστότητας και μείωσης της ζήτησης (πσσσσς, φοβερή ανάλυση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αισθάνομαι οτι πρέπει κι εγώ να σας ευχαριστήσω πολύ για την τρομερή ευκολία που μας παρέχετε.

    Να 'στε καλά παίδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. yx:
    Για πολλοστή φορά το Αφεντικό μου σου λέει παρακαλώ και χαίρεται που η εκμετάλλευσή μου σου φέρνει αρκετή χαρά ώστε να τον ευχαριστήσεις!

    Μιχάλης:
    Το βάθος της ανάλυσής σου, κάνει το Αφεντικό μου να σκέφτεται να σε προσλάβει ως οικονομικό διευθυντή για να λέει οτι τον μισθό μου (δηλαδή το πλήθος σουσαμόσπορων) το καθορίζεις εσύ, ενώ θα σου το υπαγορεύει ο ίδιος. Στη θέση σου θα πρόσεχα.

    QSpec:
    Το Αφεντικό μου σ'ευχαριστεί πολύ για το χρόνο σου που τον ανάλωσες για να τον ευχαριστήσεις. Χαίρεται ιδιαίτερα που οι κόποι του πιάνουν τόπο. Τώρα έχει περισσότερη δύναμη και όρεξη να με ταλαιπωρεί αφού ο ίδιος με τις πράξεις του κάνει τον κόσμο χαρούμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο σχολιασμός είναι ελεύθερος ότι άποψη και να έχετε.
Όσοι αφήνουν σχόλια σε δημοσιεύσεις παλαιότερες των 15 ημερών να γνωρίζουν οτι υπάρχει προέλεγχος για την αποφυγή spam.