Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

26/6/2008: Γκρούεζας ο Μετακαυστήρας

Προφανώς η χθεσινή εκπομπή κάηκε μαζί με τον Υμηττό. Για αρχειακούς και μόνο λόγους, τη μοντάρω για να την κρατήσω. Αν υπάρχει ενδιαφέρον, πείτε το και εγώ σαν καλός σκλάβος θα τρέξω να σας εξυπηρετήσω!
Σήμερα παραλίγο να ξανακαεί η εκπομπή αφού μπήκε και η Λάουρα (aka Άρης Πορτοσάλτε). Καιρό είχαν να κάνουν δίδυμο! Όσοι παρακολουθούν την εκπομπή, θα θυμούνται τους επικούς διαλόγους Πορτοσάλτε-Καλαμούκη όπου ο ένας έψαχνε να πείσει τον άλλον με οικτρα επιχειρήματα (συνήθως του Πορτοσάλτε ήταν οικτρότερα -καθότι δεξιός).

Πάρτε λοιπόν και την σημερινή που είναι τίγκα στο Γκρούεζα!

http://rapidshare.com/files/125172953/Ellhnofreneia_-_2008-06-26.mp3

ή εδώ



Καλή ακρόαση :)

8 σχόλια:

  1. ειναι ευκολο να ανεβασεις την εκπομπη της τεταρτης?επειδη κι εγω τις κραταω αρχειο με την διαφορα οτι εσυ εισαι η ''πηγη'' μου...


    ευχαριστω εκ των προτερων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. afou xtes den eixe. akoma kai sto site toy skai den deixnei tipota gia tetarti. ki an akouseis tin simerini ekpompi auto leei o kalamoukis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. afoy egw akousa tin tetarti ellinofrenia:P
    dn pirazei nta3ei egw dn kegomai na tin vrw alla pleaaase anevasai tin avriani pou 8a xei k tin afierwsi mou logika:D:D:D
    me kati vivlia einai 8a akousete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μητσοτάκη:
    Έχει καλώς! Μόλις τη μοντάρω, θα την ανεβάσω.
    Πάντως, μην περιμένεις να ακούσεις εκπομπή. Ουσιαστικά live αναμετάδοση κάνουν των γεγονότων, αν και έχει σε κάποια φάση τον Καλαμούκωφ να λέει με ένα καταπληκτικό ύφος στη "Λάουρα" (aka Πορτοσάλτε) "Να δεις που το βράδυ θα βγουν να πουν 'όπου ήταν δάσος θα γίνει δάσος'" που ήταν all the money! Θα σου την ανεβάσω! Απλώς επειδή είναι μεγάλη εκπομπή και έμπλεξα με δουλειά θα μου πάρει λίγο να τη μοντάρω.

    astratos:
    Πράγματι έτσι είναι. Δεν είχαν τίποτα "ελληνοφρενικό" (αν και το όλο σκηνικό με τη φωτιά ήταν άκρως ελληνοφρενικό). Όμως, όπως έχουμε πει εδώ, εγώ βρίσκομαι εδώ με μερικά σπόρια σουσάμι για τροφή, ώστε να σας υπηρετώ (αν κάνω διαφορετικά θα μου κοπούν και τα σουσάμια....)


    Δημήτρη:
    Κοίτα, κάποια στιγμή μπορούμε να αρχίσουμε να αναγνωρίζουμε ο ένας τον άλλον μέσα από τα τηλεφωνήματα. Εγώ τον είχα πάρει τότε με τα τηλεφωνικά κέντρα και τον είχα ρωτήσει από πού παίρνει ο ΣΚΑΙ τα κέντρα του... Τον πήρα κι'εχθές (..... μη σχολιάσετε...) για τη Λάουρα (μας λείψανε τα ντουέτα Καλαμούκωφ - Λάουρα) και για τις φωτιές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. hahaha.. etsi! energo to blog:D
    blindg 3ereis ti wres ¨doulevei¨ ekei o apostolis?:P
    1-2 ginete xamos.. olo eperna k milouse.. gi afto otan telika to sikwse dn to perimena (eimoun me ti mprizola sto stoma:S)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημήτρη:
    Δεν έχω ιδέα ποιά είναι τα ωράριά τους γενικώς. Εγώ μόνο τις ώρες της εκπομπής παίρνω. ΥΠΟΘΕΤΩ όμως πως μπορείς να πάρεις κάποια στιγμή και να ρωτήσεις αν μπορείς να μιλήσεις με τον Αποστόλη.Εγώ κάπως έτσι είχα μιλήσει ένα πρωινό με τη Λάουρα πριν κάτι χρόνια.

    Το ασφαλέστερο πάντως θα ήταν να πάρεις στις 2 και να ρωτήσεις αν μπορεί να μιλήσει ;) Μόλις θα έχει τελειώσει η εκπομπή οπότε αν μπορεί να μιλήσει, θα μιλήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δημήτρη:
    Εγώ του είχα πει εκείνη τη μέρα οτι η Λάουρα είχε πει το πρωι "ας ενεργηθούμε όλοι".... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο σχολιασμός είναι ελεύθερος ότι άποψη και να έχετε.
Όσοι αφήνουν σχόλια σε δημοσιεύσεις παλαιότερες των 15 ημερών να γνωρίζουν οτι υπάρχει προέλεγχος για την αποφυγή spam.