Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

Ανακοίνωση ανακοίνωση

1. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους στηρίξανε, με οποιοδήποτε τρόπο, την εκστρατεία μας για την εκλογή του Αποστόλη ως του σημαντικότερου Έλληνα. Όπως μπορεί να έχετε ήδη δει το όνομα του δεν συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στα 100 που προκρίθηκαν.

Ο ιστορικός του μέλλοντος θα έχει πολλά να γράψει για αυτές τις εκλογές βίας και νοθείας….

2. Όπως μπορεί να έχετε παρατηρήσει το blog φιλοξενείται πλέον στην διεύθυνση www.ellhnofreneia.gr αντι του παλιού http://radio-ellhnofreneia.blogspot.com. Το οποίο εξακολουθεί να είναι λειτουργικό.
Αν και όποτε οι συντελεστές της εκπομπής σ/φοι Καλαμουκωφ και Μπαρμπαγιανωφ θελήσουν το domain για να φιλοξενήσουν επίσημη ιστοσελίδα της εκπομπής αυτό θα τους παραχωρηθεί άμεσα και χωρίς κόστος.

3. Ειδικά για τους φίλους που έχουν πρόβλημα με το κατέβασμα από το rapidshare ετοιμάστηκε χώρος που θα φιλοξένει τα αρχεία της Ελληνοφρένειας. Η ταχύτητα δεν είναι μεγάλη, υποστηρίζει όμως download managers. Παρακαλώ να γίνει καλή χρήση ώστε να μένει bandwidth για όλους και να μην πετάξουν έξω από τον server τον φίλο που το ανέλαβε. Τα αρχεία θα είναι εκεί και θα σας περιμένουν δεν χρειάζεται να τα κατεβάσετε όλα με μιας.

Η προσπάθεια είναι σε πειραματικό στάδιο αν ευδοκιμήσει θα παραμείνει αλλιώς καλή καρδιά.

2 σχόλια:

  1. ρε σεις.ξερει κανεις αν εχουνε βγαλει αυτα τα 100 ονοματα? γιατι ψαχνω και δεν βρισκω τιποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεις να δεις την λιστα εδω
    http://www.skai.gr/greatgreeks/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο σχολιασμός είναι ελεύθερος ότι άποψη και να έχετε.
Όσοι αφήνουν σχόλια σε δημοσιεύσεις παλαιότερες των 15 ημερών να γνωρίζουν οτι υπάρχει προέλεγχος για την αποφυγή spam.