Τετάρτη 7 Μαΐου 2008

7/5/2008: Μετά τον Πρέκκα ο Κούγιας!

Πως λένε μετά τον Πρέκκα το ΧΑΟΣ? Ε, εντάξει, αν δεν ξαναβγεί ο Πρέκκας στην τηλεόραση, τότε το τηλεοπτικό τοπίο θα φτωχύνει πολύ! Έχουμε όμως και άλλους να δίνουν λόγο ύπαρξης στην τηλεόραση.... Ελπίζω να εκτιμήσει το Αφεντικό μου την ΤΑΧΥΤΑΤΗ δημοσίευση της σημερινής εκπομπής...

http://rapidshare.com/files/113178978/Ellhnofreneia_-_2008-05-07.mp3

Καλή ακρόαση :)

2 σχόλια:

  1. Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα σας.
    Εχουμε πάθει "εξάρτηση" και θέλουμε καθημερινά να ακούμε και να βλέπουμε ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ.
    Την τηλεοπτική την βλέπουμε στανταρ.Την ηχητική όμως όταν έχουμε ιντερνετ.Καλή προσπάθεια αυτή που κάνετε για όλες τις εκπομπές και ιδιαίτερα που είναι δωρεάν.

    Εχω και μιά παράκληση:

    Είμαι φίλαθλος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ,ομάδας πολυτυρανισμένης και δυστυχώς τώρα είναι στα χέρια του ΜΟΝΤΕΛΟΠΝΙΧΤΗ(ΟΜΑΔΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ θα του πήγαινε καλύτερα).

    Αν γίνεται μέσω της εκπομπής να ειπωθεί ότι ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ -ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ-ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και τη Β'εθνική ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ Α'.

    Αν θέλει ο ΜΑΝΤΡΑΣ να κάνει ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ να τα κάνει έχωντας τα παιδιά του μπροστά του...και όχι αυτά που κάνει στο γήπεδο στα Γιάννενα μπροστά στα μάτια των παιδιών άλλων ανθρώπων.

    Αν θέλει ο ΧΑΣΙΣΟΔΙΚΗΓΟΡΟΣ της ΜΥΚΟΝΟΥ να βγαίνει στην τηλεόραση , στα ραδιοφωνα και όπου άλλου...αυτό να το κάνει αφού ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ.

    Ευχαριστώ για το χόρο σας.

    ΥΣ) Αν θέλετε και επίσημα να σας στείλουμε κάτι για τον Κούγια,ευχαρίστως.

    ΥΣ)Μπαρμπαγιάννης και Καλαμούκης : Οι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Γιαννιώτη:

    Έχεις μάλλον παρεξηγήσει ποιός διατηρεί τούτο δω το μετερίζι. Το Αφεντικό μου και εγώ, ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουμε με τα Συντρόφια Καλαμούκωφ και Μπαρμπαγιάννωφ.

    Είμαστε απλώς fanboys της Ελληνοφρένειας και προσπαθούμε όσο μπορούμε για την διάδοσή της γιατί πιστεύουμε οτι είναι μια από τις ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ εκπομπές αφύπνησης που καταδεικνύει με πικρό χιούμορ τα χάλια της πολιτικής μας ζωής (δηλαδή Αλεκάρα sucks!... Να δω πόσες βουρδουλιές θα φάω γι'αυτό που είπα...).

    Εάν θέλεις να απευθυνθείς στους παραγωγούς της Ελληνοφρένειας, δεν έχεις παρά να τηλεφωνήσεις στο ΣΚΑΙ και να ζητήσεις κάποιον υπεύθυνο για την παραγωγή της εκπομπής, ή να στείλεις email στο ellinofreneia@skai.gr

    Για την ιστορία πάντως, το Αφεντικό μου (εγώ είμαι ένα σκουλίκι χωρίς γνώμη) είναι μαζί σου 100% σε ότι αφορά αυτόν τον άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο σχολιασμός είναι ελεύθερος ότι άποψη και να έχετε.
Όσοι αφήνουν σχόλια σε δημοσιεύσεις παλαιότερες των 15 ημερών να γνωρίζουν οτι υπάρχει προέλεγχος για την αποφυγή spam.