Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Ηοsts

Μετά το ρεζίλεμα του Αφεντικού μου και τη δημόσια διαπόμπευσή μου, σε μια προσπάθεια να ελαττώσω τους hosts στους οποίους ανεβάζω τις εκπομπές, σας προτρέπω να μου προτείνετε hosts με ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση το δωρεάν κατέβασμα και προαιρετικά να συνεργάζονται με software όπως jdownloader και να μην έχουν παλαβά captcha.

Aς νικήσει η Δημοκρατία επιτέλους!!!


.... αν και -μεταξύ μας- είστε γνήσιοι ελληνάρες και θα με γράψετε, περιμένοντας πότε θα γράψει το Αφεντικό μου για το πως πέρασε χθες βράδυ στο γιωτ του Αλαφούζου που τα πίνανε, για να σχολιάσετε κάτι....








6 σχόλια:

  1. Πρώτα απ'όλα ενα τεράστιο ευχαριστώ για όσα κάνεις (σλούρπ...σλούρπ...χε χε ) και κατά δεύτερον δοκίμασε το easybytez.com Βλέπω ότι το προτιμάνε όλο και περισσότεροι... Α, και -όπου μπορείς- ανέβαζε τα χωρίς ζιπάρισμα, χάνουμε χρόνο! Ευχαριστώ και πάλι (ξανά σλούρπ)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με τον αποπάνω μου ως προς τα σλουρπς (επιτελείς έργο λεμε!) αλλά και το θέμα των ζιπαρισμάτων. Γενικά βρίσκω πολύ βολικό αυτόν που έχεις προσθέσει τελευταία (archive.org). Λιγότερο εξυπηρετικός ο mediafire. Για νέους δυστυχώς δεν έχω γνώμη..Όλοι ίδιοι μου μοιάζουν :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για μενα το mediafire την ψιλοπαλευει γιατι δεν εχει captcha. Τωρα δοκιμαζω να βρω πως κανεις download απο το archives γιατι δεν το εχω ξαναδει.
    Αληθεια τι εκανες στη γερμανια??

    Ασ.Πρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ψηφίζω για archive.org
    @Ασ.Πρ. http://i50.tinypic.com/scth5t.png κλικ στα ΜΒ ειτε σε mp3 ειτε σε ogg μορφη.
    Δεν πιστεύεις οτι πήγε να παρει το χρίσμα, ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. archive.org++

    Πατάς και παίζει: ουτε καταπάτηση δικαιώματων, ουτε ζιπ, ουτε κλειδώματα.
    και αν όντως ισχύει το το όνομά του, μάλλον οι εκπομπές θα είναι εκεί για καιρό.

    Πάνος Β.

    Υ.Γ (σλούρπ ) μερικά σάλια ακόμα κι από μένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας υπερευχαριστώ για τα καλά σας λόγια (τα οποία καρπώθηκε το Αφεντικό μου). Να ξέρετε πως τα εκτιμώ ιδιαίτερα, παρ'όλο που δεν φτάνουν σ'εμένα.

    Το κλείδωμα είναι αναπόφευκτο γιατί διαφορετικά τα αρχεία "σκανάρονται" για περιεχόμενο πνευματικών δικαιωμάτων και διαγράφονται. Το easybytes είναι ανερχόμενο μεν αλλά πολύ warez και ακόμα δεν έχει σταθερή κίνηση, ή καλές ταχύτητες κατεβάσματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο σχολιασμός είναι ελεύθερος ότι άποψη και να έχετε.
Όσοι αφήνουν σχόλια σε δημοσιεύσεις παλαιότερες των 15 ημερών να γνωρίζουν οτι υπάρχει προέλεγχος για την αποφυγή spam.