Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Κάτι χρωστούμενα

Λοιπόν, πριν από αρκετό καιρό κάποιος είχε ζητήσει τον Αητό και την Περιστέρα. Προφανώς ποτέ δεν το ξέχασα, απλά περίμενα να το βρω σε όσο καλύτερη πχιότητα μπορούσα. Εδώ είμαστε λοιπόν, ευχαριστώντας τους συντελεστές της εκπομπής:

https://rapidshare.com/files/3139794064/To_Klama_Bghke_Ap__Ton_Paradeiso_-_Ahtos___Peristera.mp3
http://www.mediafire.com/?d742yd86xa82898

Επίσης, μόλις ανέβασα μια εκπομπή, στερεοφωνικά, δεν είδα σχεδόν κανένα παράπονο. Θα περιμένω όμως λίγο ακόμα γιατί δεν έχουν γράψει ορισμένοι που περιμένω να ακούσω τη γνώμη τους.

Ένα ακόμα θέμα, είναι το rapidshare και η νέα του πολιτική για τους δωρεάν χρήστες. Υπάρχει κάποια φήμη οτι ακόμα έχει "Happy Hours" αλλά δεν είχα την ευκαιρία να το επαληθεύσω. Σημασία έχει πως αυτή τη στιγμή, έχουν περιορίσει οικτρά τους δωρεάν χρήστες στο εκπληκτικό bandwidth των 30kb/s. Για όποιον βέβαια έχει παρακολουθήσει λίγο τη σκηνή των file hosts, θα ξέρει πως το παραπάνω πηγάζει από το κλείσιμο αρκετών file hosts με πρώτο το mega upload.

Όπως και να έχει, υπάρχει θέμα με τους file hosts αυτή τη στιγμή.
Από τη μία λοιπόν φρονώ πως δεν χρειάζεται να κάνουμε κάποια κίνηση αυτή τη στιγμή, καθώς το πεδίο είναι ακόμα τελείως θολό και γεμάτο αβεβαιότητα σε οτι αφορά στους file hosts. Από την άλλη όμως δεν βλάπτει να εξερευνήσουμε πιθανές λύσεις.

Ως εκ τούτου, πέρα από την προτίμησή σας για μονοφωνικό/στερεοφωνικό που θα ήθελα να συνεχίσετε να την εκφράζετε, θα ήθελα να δω και προτάσεις για file hosts. Να έχετε όμως υπόψη σας οτι ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ cash-in file hosts (ανταποδοτικοί file hosts που πληρώνουν ανάλογα με τα downloads/referrals κτλ), για πολλούς και διάφορους λόγους, όπως π.χ. οτι την συγκεκριμένη δουλειά που κάνει το Αφεντικό μου εδώ (μέσω εμού, αλλά εγώ δεν υπάρχω είπαμε), δεν την κάνει με σκοπό το κέρδος.

Καααααααααααααλή σας ακρόαση και κααααααααααααλή σας διασκέδαση και... καλά κούλουμα :)
Ευλόγησον.

2 σχόλια:

  1. Εγω με το μονοφωνικο δεν εχω προβλημα, μην σκοτιζεσαι,αφου το 90% της εκπομπης ειναι ομιλια. Με τα filehosts πρεπει να περιμενουμε, και εμενα αυτο που ειχα εκλεισε (filesonic) αλλα δεν αγοραζω αλλο μεχρι να κατακατσει το πραμα. Το rapidshare αρχισε παλι τις βλακειες του για τους free, θα τις αρχισει και για τους regular και θα ξαναφυγει ο κοσμος οπως ειχε γινει και την προηγουμενη φορα. Πρεπει να ειναι παραδειγμα επιχειρησης για το πως απο σχεδον μονοπωλιο μπορεις να χασεις τη μιση σου πελατεια σε ενα μηνα.

    Ασυρματος Προπαγανδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό ξαναπές το για το υπόδειγμα επιχείρησης... Είναι όντως αστείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο σχολιασμός είναι ελεύθερος ότι άποψη και να έχετε.
Όσοι αφήνουν σχόλια σε δημοσιεύσεις παλαιότερες των 15 ημερών να γνωρίζουν οτι υπάρχει προέλεγχος για την αποφυγή spam.