Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

3/6/2011: Τελείωσε το 6ο Διεθνές Συνέδριο της ΕΕΤΤ

Ναι λοιπόν, τελείωσε και αυτό. Σήμερα ήταν η σειρά των κινητάδων να κλαφτούν πως η κακή ΕΕΤΤ δεν δίνει φάσμα σε αυτούς τους τίμιους επιχειρηματίες που ουδεμία σχέση έχουν με εναρμονισμένες πρακτικές και άλλες τέτοιες κακεντρέχιες.

Α ναι! Πήγαν ο Καλαμούκωφ και ο Μπαρμπαγιάννωφ στον Χατζηνικολάου!

Χατζηνικολάου λοιπόν:
https://rapidshare.com/files/498981262/Xatzhnikolaoy_-_2011-06-03.mp3
http://www.mediafire.com/?k8i486h35gpnak4


Τρία ζήτω για τον Χατζηνικολάου τζουνιορ!
Ευλόγησον(τον τζουνιορ).

Υ.γ. Τι ώρα έβαζε Πανούση? Εκεί δεν είναι ο Πανούσης? Ή μήπως είναι στο 9?
Υ.γ. 2: Σας ευχαριστώ για την πληροφόρηση! Αν δεν το λέγατε το "Δευτέρα & Παρασκευή" δεν θα το έπαιρνα πρέφα! Συνεχίστε να μας πληροφορείτε!

7 σχόλια:

  1. Στο Ραδιο 9 ειναι (πρωην πρωτο θεμα) ο Πανουσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόν, κακόμοιρε σκλάβ.. εεεε... εργαζόμενε ήθελα να πω, BlindG . ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΣΟΥ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΟΥ ΡΟΛΟ!!! όχι, όχι ρε κακομοίρη, δεν εννοώ την επανάσταση. Την ηχογράφηση της Ελληνοφρένειας εννοώ. Αυτός ο κωλο-real.fm δεν έχει on-demand τις εκπομπές του, οπότε καταλαβαίνεις ότι θα είσαι πλέον η μόνη πηγή της πρέζας μας.
    Μόνο μη το πει κανείς στο αφεντικό γιατί μόλις καταλάβει ότι είναι μονοπώλειο θα κάνει αυτό που κάθε καλός καπιταλιστής οφείλει να κάνει. Θα μας ζητήσει κ*** για να μας την δώσει :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητή Ελένη, ξερω οτι είναι παμπάλαιη συνήθεια στις τάξης των καπιταλιστών,και για αυτο όχι άγνωστη, να ζητούν απο το ποπολο να διαλέξουν ποιος απο την τάξη τους θα τους .....
    Επομένως σκέψου οτι θα μπορούσε να σου το ζητήσει ο Χατζηνικολάου....
    Σε αυτη την περίπτωση η αφεντιά μου θα ήταν χίλιες φορές προτιμότερη, και αυτό μπορεί να στο επιβεβαιώσει και ο BlindG.
    Στο προκείμενο οσο ο BlindG θα τις γράφει θα ανεβαίνουν "γιατι χωρίς αυτόν γρανάζι δεν γυρνά" μεχρι να αποφασίσει οτι "μπορεί χωρίς αφεντικά"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οπου "στις ταξης" διαβάστε "της τάξης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Πανούσης είναι στο Ράδιο 9 καθημερινά 12-12:30 το μεσημέρι
    το λέω γιατί τα δύο αγαπημένα μου είναι η ελληνοφρένεια και ο Τζιμάκος (απο εδώ κατεβάζω ελληνοφρένεια και σ'αυτό το Blog ανεβάζω Τζιμάκο http://dourios-ixos.blogspot.com )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "μεχρι να αποφασίσει οτι "μπορεί χωρίς αφεντικά""

    Ωσονούπω σα να λέμε. Και δηλαδή τι; Μετά την επανάσταση δεν θα ακούμε Ελληνοφρένεια;;;; Ααααα για κάτσε να κάνω καμιά προβοκάτσια γιατί αυτό είναι απαράδεκτο! Στο κάτω κάτω το πολυχρονεμένο αφεντίκο μας διαβεβαίωσε... "το δικό μου *$&*$@ είναι καλύτερο από του Χατζηνικολάου" :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να κατευνάσω τους φόβους της Αξιότιμης Ελένης:
    Τη μέρα που θα αποφασίσω οτι δεν χρειάζομαι Αφεντικό, θα την δούμε μάλλον όταν θα κάνω παρέα στον Άγιο Πετ...εεεε στον Άγιο Στάλιν.
    Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει, αν δεν κάνετε την Επανάσταση ΕΣΕΙΣ για να έρθετε να βροντοχτυπήσετε την πόρτα του υπογείου μου, δεν προβλέπεται να βγαίνω από τον ανάερο και ανήλιο χώρο εργασίας μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο σχολιασμός είναι ελεύθερος ότι άποψη και να έχετε.
Όσοι αφήνουν σχόλια σε δημοσιεύσεις παλαιότερες των 15 ημερών να γνωρίζουν οτι υπάρχει προέλεγχος για την αποφυγή spam.