Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Λάθη ασυνέπεια και διορθώσεις...

Έλεγα οτι θα το απέφευγα το συγκεκριμένο post, όμως το Αφεντικό μου μου εξήγησε οτι μπορεί πολύ εύκολα να παρέχει λιγότερο οξυγόνο στον χώρο εργασίας μου οπότε εκεί πια δεν θα μπορώ να κάνω κάτι.

Τον τελευταίο καιρό θα έχετε παρατηρήσει αρκετά λάθη (διαφημίσεις, καμιά φορά ξεχνάω να κόψω την αρχή ή το τέλος και άλλα) στην Ελληνοφρένεια κυρίως (που είναι πιο δύσκολη από τις άλλες δύο εκπομπές στο μοντάρισμα) καθώς και διάφορα "πηδηματάκια" στον ήχο.

Για το πρώτο ευθύνεται η κούραση από τα διάφορα "θελήματα" που κάνω για το Αφεντικό μου. Τα θελήματα αυτά δεν μου επιτρέπεται να τα γράψω γιατί προβλέπω να κατεβαίνει ο Περισσός στην Κουμουνδούρουντουρουντουρου και να με χρησιμοποιούν αμφότεροι για ζωντανή ασπίδα (προφανώς ούτε οι μεν ούτε και οι δε(ν) με χρειάζονται...).

Το δεύτερο οφείλεται σε ένα υποχθόνιο σχέδιο του Αφεντικού μου, όπου μετά από χειροκίνητο (με τη μανιβέλα λέμε) format στο μηχάνημα που κάνω τις εγγραφές, με έπεισε να βάλω τους drivers της Creative, οι οποίοι δημιούργησαν (όπως φαίνεται) αυτό το πρόβλημα. Ευτυχώς το ζήτημα μάλλον λύθηκε με την αποεγκατάσταση αυτών και αφήνωντας τα windows να χρησιμοποιήσουν τους δικούς τους βασικούς drivers.


Για το παραπάνω, δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να διορθώσω τις εκπομπές που κακογράφτηκαν. Μπορώ όμως να διορθώνω τα λάθη που περιέγραψα πιο πάνω. Όμως επειδή δεν προλαβαίνω (και όμως!) να ακούω κάθε μέρα την εκπομπή, αν δεν πει κάποιος οτι υπάρχουν λάθη, πολύ πιθανό να μην το πάρω χαμπάρι....


Όπως και να έχει, σας ζητώ συγγνώμη για την ασυνέπεια και ελπίζω πως σύντομα θα πάνε καλύτερα τα πράγματα.



Υ.γ.: Μητσοτάκη, το mediafire link για την εκπομπή της 11ης Απριλίου διορθώθηκε :)

5 σχόλια:

  1. Den peirazei esy na eisai kala p anebazeis tis ekpompes k min se noiazei gia tin poiotita :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε θα είχαμε πολύ θράσσος αν απαιτούσαμε και συγνώμη για τα όποια "λάθη". Το ότι βάζεις την εκπομπή (και μάλιστα μονταρισμένη χωρίς τις διαφημίσεις) για να μπορούμε να την ακούμε οι υπόλοιποι fan είναι από μόνο του κάτι και χρονοβόρο και ίσως κοστοβόρο για σένα.
    Ευχαριστούμε για κάθε μία εκπομπή που ανεβάζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορώ να σας περιγράψω την χαρά του Αφεντικού μου για τα σχόλιά σας. Χαίρεται ιδιαιτέρως όταν βλέπει οτι σας αρέσει η δουλειά μου!

    Πέρα από αυτό όμως, μαζευτήκανε πολλά λάθη τελευταία και κάπου δεν μου άρεσε κι'εμένα.

    Σας ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σας λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου αρέσει που δικαιολογήσαι εσύ σε εμάς, αντί εμείς να ζητάμε συγνώμη που σου βάζουμε και εξτρά δουλειά για να μας έχεις ευχαριστημένους. Να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο σχολιασμός είναι ελεύθερος ότι άποψη και να έχετε.
Όσοι αφήνουν σχόλια σε δημοσιεύσεις παλαιότερες των 15 ημερών να γνωρίζουν οτι υπάρχει προέλεγχος για την αποφυγή spam.