Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

31/3/2011: Απολύσεις. Γιατί?

Των απολύσεων σήμερα. Γιατί τόσες απολύσεις? Όπως θα έχετε διαβάσει, απέλυσαν και τον Χατζηστεφάνου. Όμως το θέμα δεν είναι μόνο ο Χατζηστεφάνου που τον ξέρουμε. Απέλυσαν παραγωγούς από το Μελωδία, απέλυσαν τεχνικούς τηλεόρασης... Γενικώς απέλυσαν. Γιατί?????

Βουλαρίνος:
http://rapidshare.com/files/455271704/Boylarinos_-_2011-03-31.mp3
http://www.mediafire.com/?hwp4qirje44mhgw

Γκίζα:
http://rapidshare.com/files/455271541/Gkiza_-_2011-03-31.mp3
http://www.mediafire.com/?vdnbp7jbd63fcfc

Αναρχοσυμμοριτοκομμουνισταί:
http://rapidshare.com/files/455247898/Ellhnofreneia_-_2011-03-31.mp3
http://www.mediafire.com/?3x4ua3trdibtnrt

Ο Ελληνικός Λαόνος:
http://rapidshare.com/files/455247635/Ellhnofreneia_-_2011-03-31_-_Laonos.mp3
http://www.mediafire.com/?hajz0y88mgiclsi


Τι να πω. Κουράγιο στα παιδιά.
Ευλόγησον.

6 σχόλια:

  1. Γιατι κλανει το γατι,τι γιατι?? Για να βγαλουνε περισσοτερα κερδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν δεν αντιδρασουν τα δυο μεγαλα χαρτια του σταθμου (γιατι απο τον Αρη και τον αθλιο τον Παπαδημητριου δεν περιμενω τιποτα) για την απολυση του Χατζηστεφανου που ειναι καθαρα πολιτικη τοτε κριμα σε αυτα που πιστευουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φιλε μου η αντιδραση δεν ειναι ατομικη υποθεση,τι θες να κανουν δηλαδη,να δειρουν τον αλαφουζο η να παραιτηθουν? ετσι οπως εχουν ερθει τα πραγρατα αν παραιτηθουν χαρη θα του κανουν. Προς το παρον εχει κυρηχθει απεργια την τριτη στον σκαι γι αυτο το θεμα και βλεπουμε. Ας βγει ο γλοιωδης ο πρωτοσαλτε να κανει εκπομπη ολη μερα μετα απο αυτο την τριτη να δουμε ποσο χαμηλα μπορει να πεσει ενας ανθρωπος που εχει ξεπουληθει μεχτι το μεδουλι στα αφεντικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα η απεργια ειναι η μονη λυση. Αυτο περιμενω και εγω απο αυτους. Αλλα οχι μια μερα. Μια μερα δεν ειναι λυση. Ας κανουν 3 φορες την εβδομαδα. Να αρχισει να χανει διαφημισεις ο σκαι, να κανουν εκπομπη ολη μερα ο γλυφτης και ο αθλιος να δουμε ποσο θα αντεξουν και οι ακροατες. Αλλα θελω απο αυτους γιατι αυτοι ειναι τα μεγαλα χαρτια του σταθμου. Να κανει ο Βουλαρινος ή η Γκιζα ή το απογευμα δεν θα ιδρωσει και το αυτι του.... Εγω παντως θα κραξω και τον Αρη αλλα και θα στειλω μηνυμα και σε αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτο σου λεω φιλε μου,απεργια μονο το σωματειο μπορει να προκυρηξει,δεν μπορουν να προκυρηξουν 2-3 παραγωγοι μονοι τους. αυτο που λες εσυ λεγεται αποχη και αδικαιολογητη απουσια και νομιμη απολυση. Δεν ειναι ολα τοσο απλα οσο τα σκευτεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απεργία έχει ήδη κηρυχθεί για την Τρίτη όπως επίσης και τετραήμερη γενική απεργία σε όλα τα ΜΜΕ,από 7-10 Απριλίου στην οποία θα χρειαστεί ισχυρή περιφρούρηση από όλους τους εργαζόμενους και αλληλέγγυους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο σχολιασμός είναι ελεύθερος ότι άποψη και να έχετε.
Όσοι αφήνουν σχόλια σε δημοσιεύσεις παλαιότερες των 15 ημερών να γνωρίζουν οτι υπάρχει προέλεγχος για την αποφυγή spam.