Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

9/9/2009: Έρχονται ωραίες μέρες....

Λοιπόν, σήμερα έχει και πάλι απ'όλα και όπως φαίνεται, θα συνεχίσει να έχει απ'όλα. Και εξηγούμαι:
Σήμερα δεν είχα στο πρόγραμμα να γράψω το "καφενείο" αλλά άκουγα τον Μάνο Βουλαρίνο με τον Παπαδημητρίου και από τα γέλια, τελικά σας έγραψα ένα μισάωρο το οποίο σας συστείνω και ανεπιφύλακτα να το κατεβάσετε! Κατα τα άλλα, την Παρασκευή το "Καφενείο" θα έχει τον Άδωνι με Καλαμούκωφ (!!!!) και Πορτοσάλτε και την Τρίτη, είπαν οτι θα πάει ο Πραίτωρας Βύρωνας (!!!!) αλλά δεν ξέρω αν θα είναι με τον Καλαμούκωφ ή όχι...
Ε ρε γλέντια!


Καφενείον:
http://rapidshare.com/files/277606309/Kafeneio_-_2009-09-09.mp3

Πιτσιρίκος:
http://rapidshare.com/files/277618101/Pitsirikos_-_2009-09-09.mp3

Γκίζα:
http://rapidshare.com/files/277617339/Gkiza_-_2009-09-09.mp3

Αναρχοσυμμοριτοκομμουνισταί:
http://rapidshare.com/files/277644636/Ellhnofreneia_-_2009-09-09.mp3
http://ifile.it/tsgx36n

Ο Ελληνικός Λαόνος:
http://rapidshare.com/files/277669908/Ellhnofreneia_-_2009-09-09_-_Laonos.mp3


...Τελικά όλοι για τον Καλαμούκωφ δουλεύουν, άσχετα αν δεν το δέχεται ο ίδιος :P
Καλή σας ακρόαση και καλή σας διασκέδαση :)
Ευλόγησον.

Υ.γ.: Μετά και το άκουσμα του χθεσινού "καφενείου", θα ήθελα να πω ένα μεγάλο Μπράβο στο ΚΚΕ: Δεν βάζει το χέρι του στα σκατά. Αφήνει τους άλλους να ξεσκατίσουν και απλά στέκεται από πάνω και κάνει παρατηρίσεις, κρατώντας παράλληλα κλειστή τη μύτη του.
Υ.γ.: Μπράβο και στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται... Α μια στιγμή, ποιός καπετάνιος? Μάλλον για ποδοσφαιρική ομάδα καπεταναίων μιλάμε εδώ...

12 σχόλια:

  1. antwnare δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως θες απο μενα. θυμαμαι οτι τοτε με τον διαγωνισμο βοηθησες, αλλα δεν ξερω τι ακριβως περιμενεις απο μενα.

    Εγω απλα προτεινα ενα κομμα απο νεολαια, που δεν εχει βλεψεις να μπει στο δημοσιο, αλλα απεναντιας να θελει να δουλεψει και να αμοιβεται βαση της δουλειας που προσφερει.

    θεωρω πιο πολυ χαμενους τους ψηφους στο ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ. Για το ΛΑΟΣ ακομα χειροτερα.

    Πρεπει οπωσδηποτε να γινει ενα νεο κομμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε Blindg δεν καταλαβα το πρωτο υστερογραφο με αυτο που λες για το ΚΚΕ,εχω ακουσει και εγω το χτεσινο καφενεια αλλα παλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @astratos
    Θεωρώ σημαντικό να κάνει κάποιος το πρώτο βήμα και να απαλλαγεί απο τον βραχνά που λέγεται εγκλωβισμός στον δικομματισμό.

    Κατα τη ταπεινή μου άποψη εξίσου σημαντικό (αν οχι σημαντικότερο) είναι να μπορέσει να διαμορφώσει και συνεκτική απάντηση στο τι πρέπει να γίνει.

    Υπάρχουν διάφορες προτάσεις πάνω σε αυτο που εκπορεύονται απο διάφορες πολιτικές δυνάμεις.
    Διαλέγεις και παίρνεις : ανατροπή και αλλαγή, διαχείριση και αλλαγή κοκ.


    Εγω απλα προτεινα ενα κομμα απο νεολαια, που δεν εχει βλεψεις να μπει στο δημοσιο, αλλα απεναντιας να θελει να δουλεψει και να αμοιβεται βαση της δουλειας που προσφερει.

    Η νεολαία ειναι ενα διαταξικό στρώμα ανομοιογενές και ρευστό. Πως μπορουν να συμβιβαστουν οι ανάγκες και τα θέλω του νεολαίου που προέρχεται ή/και ανήκει στην εργατική τάξη, με τις ανάγκες και τα θέλω του νεολαίου που ανήκει στην αστική τάξη;
    Και πως αυτοί μπορούν να στεγαστούν κάτω από τον ίδιο πολιτικό φορέα;

    Η νεολαία έχει πολιτικά κόμματα, είναι τα κόμματα που εκφράζουν τα συμφέροντα της τάξης τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ανωνυμος

    Μην δίνεις σημασία, ειναι τα γνωστά προβοκατόρικα του BlindG :p

    κατεβάζουν εντεκάδα χωρίς τερματοφύλακα, καταλαβαίνεις τι γκολ εχουν να φάνε :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mητσοτάκης:
    Αφού δεν απολύθηκα ακόμα, να σου απαντήσω :P
    Συμφώνησα με τον Πορτοσάλτε, που την "έλεγε" στον Καλαμούκωφ, επειδή ο τελευταίος διατείνονταν (φέροντας τη Γραμμή του Κόμματος φυσικά) πως "Δεν θέλουμε κυβέρνηση εμείς, τους θέλουμε απλά λιγότερο ισχυρούς για να μπορούμε να τους βάζουμε φραγμούς".
    Τι πιο απλό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντελώς άδικο δεν έχεις, έτσι όπως τα έχει κάνει η αριστερά...

    Αλλά τουλάχιστον, στην περίπτωση ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει η -όποια- πιθανότητα να σεβαστούν έστω και στο ελάχιστο την ψήφο σου. Αντίθετα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν αποδείξει δεκάδες φορές και με απόλυτη σταθερότητα ότι σε θεωρούν διανοητικά καθυστερημένο, σε εμπαίζουν και σε κοροϊδεύουν προκειμένου να τους ψηφίσεις απλά για να γίνουν ισχυρότεροι και πλουσιότεροι!

    ΥΓ: Το δεύτερο ενικό είναι τρόπος του γράφειν, δεν εννοώ εσένα προσωπικά αλλά γενικά όσους ψηφίζουν τα δύο μεγάλα κόμματα ελπίζοντας ότι μετεκλογικά θα "σκύψουν πάνω από τα προβλήματά τους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αμάν! Μέχρι να γράψω απάντηση, πλακώσατε όλοι!
    Παράδειγμα για τα όσα έγραψα πριν, η υπόθεση Βουλγαράκη:

    Ο τύπος βγήκε και είπε μπροστά στις κάμερες "επειδή πληρώνει όλος ο κόσμος φόρους, πρέπει να πληρώσουμε κι εμείς", δικαιολογήθηκε λέγοντας "ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό", η γυναίκα του προσπάθησε να πείσει το πανελλήνιο ότι βοήθησε τον Εφραίμ "για να έχει την ευλογία της Παναγίας".... (ανάσα)

    Έχει και συνέχεια: ο Καραμανλής τον έδιωξε λόγω πιέσεων, αλλά ακόμα και τότε τον χαιρέτισε ως αγωνιστή και στρατιώτη της παράταξης, τις προάλλες ο ίδιος ο Βουλγαράκης είχε πάρει σβάρνα τα κανάλια και δήλωνε ότι σίγουρα θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του Οκτώβρη, και όταν του ψιθύρισαν ότι δεν θα τον συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια ο Καραμανλής, βγήκε και δήλωσε "λέω ένα βροντερό ΟΧΙ στον πολιτικό κανιβαλλισμό και τισ συκοφαντίες" (αυτή η τελευταία δήλωση, 4-5 ώρες πριν την τελευταία φορά που είχε δηλώσει ρητά σε πάνελ ότι θα είναι υποψήφιος)... (ανάσα)

    Πόσους εμπαιγμούς και υποτίμηση της νοημοσύνης σου μπορείς να διακρίνεις σε αυτή τη μία και μοναδική υπόθεση ως σκεπτόμενος άνθρωπος, πολίτης και ψηφοφόρος; Και εάν θέλεις, μπορώ να σου κάνω περίληψη και της υπόθεσης siemens, Βατοπεδίου, ομολόγων, Παυλίδη.....

    Για πες τώρα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όπως εχω πει και άλλη φορά είμαι φιλελεύθερος σταλινικός οπότε ο ΒlindG μπορεί να λέει ότι θέλει και να ψηφίζει οτι θέλει χωρίς τον φόβο να απολυθεί ;p

    Όσον αφορά το ΚΚΕ θέλει κυβέρνηση, λαϊκή κυβέρνηση όμως, και όχι αστική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το πρωτο που χρειαζεται ειναι αντισταση στα γκλαλοπ. Να λετε αλλα των αλλων γι τους μπερδευετιαι. Κατα την γνωμη θελει καταδικη ΟΛΩΝ των κομματων η Ελλαδα !!! Επρεπε να ειχε γινει αυτο απο τις "καλτσες" αλλα βλεπεις εφαγαν ολοι το παραμυθι της αποχης/αντιστασης !!!

    καλυτερα ψηφίστε Παπανικόλα Λεβεντη Βεργη και αλλες γελωτοποιες δυνάμεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μετά την ακρόαση του σημερινού Καφενείου, δηλώνω υπεύθυνα ότι ο Βουλαρινος τα σπάει και ότι θα έπρεπε να τον χαιρόμαστε περισσότερο μέσω Ελληνοφρένειας.

    Ευχαριστώ, BlindG!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φιλελεύθερος Σταλινικός....
    Τώρα εξηγούνται όλα....
    Εμένα γιατί δεν μου το είπε κανείς πριν στείλω εκείνο το email, μου λέτε?

    Μητσοτάκη:
    Αυτα τα αναθεματισμένα τα γκαλοπ διευθύνουν πράγματι τη χώρα. Τι να σου πω.. Ακόμα και Λεβέντη πάντως να έλεγα, δεν νομίζω να το δημοσίευαν.....

    Ανέφελη:
    Το Αφεντικό μου σου λέει "παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα ο κόπος του". Θα συμφωνήσω πάντως για το Βουλαρίνο. Φοβούνται όλοι(π.χ. Ο Καλαμούκωφ) μην τους επισκιάσει και τον έχουν στα backstage :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αστράτε συγγνώμη αν παρεξήγησες, πλάκα έκανα :) Και βέβαια δεν σε βοήθησα για το λογαριασμό, τυχαία τον πήρες, άσχετα αν τον άξιζες περισσότερο από όλους, και εγώ ήθελα να τον πάρεις.

    BlindG, Ανέφελη, Εργαζόμενε ευχαριστώ για όλα (και βέβαια δεν είναι κήρυγμα αυτά που μου είπατε, αυτό έλειπε, αλλά πολύ ωραία και χρήσιμα πράγματα). Θα ήθελα και να σας γνωρίσω από κοντά επειδή θα είστε και γαμώ τα παιδιά (όπως και όλοι στο μπλογκ φαντάζομαι), και επιφυλάσσομαι για ένα κέρασμα, όταν ξεπήξω (όχι ότι πήζω μέχρι τώρα αλλά τεσπα :p). Για αυτό το dvd που λέει ο big boss, σοβάρα, αν κάτσει ο BlindG να το φτιάξει πληρώνω όσο όσο του χρόνου το καλοκαίρι (γιατί και εγώ θα το θέλω πάρα πολύ, και θα είναι παλούκι να κατεβάσω τόσα αρχεία ένα ένα από το ράμπιτσερ, αλλά και γιατί τέτοια δουλειά πρέπει να πληρωθεί- κι ας μην πληρώνεται ποτέ επαρκώς, ουσιαστικά).

    Τέλος πάντων, τώρα κλείνω το πισι μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι, κι αυτό είναι δέσμευση.-

    Και επειδή ξέρω ότι του BlindG του αρέσουν τα γερμανικά :p

    "Sag' mir nicht Adieu - Sag' nur Auf wiedersehen"

    Aντε, και ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο σχολιασμός είναι ελεύθερος ότι άποψη και να έχετε.
Όσοι αφήνουν σχόλια σε δημοσιεύσεις παλαιότερες των 15 ημερών να γνωρίζουν οτι υπάρχει προέλεγχος για την αποφυγή spam.