Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Δεύτερος χρόνος Blog της Ραδιοφωνικής Ελληνοφρένειας

Δεν μπορώ να πιστεψω οτι πέρασε κιολας ένας χρόνος απο τότε που γράφαμε το επετειακό post "Ενας χρόνος Blog της Ραδιοφωνικής Ελληνοφρένειας"

οσοι είστε καινούριοι στο blog διαβάστε το παραπάνω άρθρο για να δείτε την σύντομη ιστορική αναφορά στον πρώτο χρόνο ζωής του.

Τι μπορούμε να πούμε για τον δευτερο χρόνο;

Απο αυτα που μπορώ να θυμηθώ

23/06/2008 οι συντελεστές της Ελληνοφρένειας μας έστειλαν δύο από τα τηλεφωνήματα του Κυρ Βασίλη, άνευ μπιπ!  

24/10/2008 Μεταφερουμε το αρχείο της εκπομπής και στο ifile.it

24/12/2008 χριστουγεννιάτικο δώρο ενας λογαριασμός rapidshare

Ιανουάριος 2009 Πιστοί στις οδηγίες της κυβέρνησης περνάμε στην 23 ωρη απασχόληση του BlindG και απο εδω και πέρα δημοσιευονται σε καθημερινη σχεδόν βάση πιτσιρίκος,Γκίζα και Λαοόνος (πρώην ΛΑ.Ο.Σ) 

9/2/2009 Καποιές ελάχιστες στιλιστικές αλλάγες 

28/03/2009 Με δημοκρατικές διαδικασίες δίνετε και ο δευτερος λογαριασμός rapidshare :p

Ο χρόνος που πέρασε ηταν γεμάτος αλλά δεν θα αναφερθουμε σε σημαντικους σταθμούς και γεγονότα πχ Παλαιστίνη, Δεκέμβρης 2008, ευρωεκλογές, απεργίες,  κλπ

Ορισμένα στατιστιστικά στοιχεία
(Google analytics 10/02/2007-14/06/2009)
103,332 Visits 
 
37,322 Absolute Unique Visitors 
 
179,234 Pageviews 
 
1.73 Average Pageviews 
 
00:06:46 Time on Site 
 
70.37% Bounce Rate 
 
36.11% New Visits

Οι φίλοι που επίσκεφτηκαν το Blog μας βρήκαν εκτος απο τις μηχανές αναζήτησης στα εξης site και blogs (η σειρά είναι οπως βγαίνει στο google analytics)
 
cncminustv.blogspot.com
 jungle-report.blogspot.com
a8liothtes.wordpress.com
 karios.gr 
 filolaiko.blogspot.com 
 anefeli.blogspot.com 
 internetakias.gr 
 politicathletics.blogspot.com 
 uzuburu-buru.blogspot.com 
 thodoras13.blogspot.com 
 wiggler.gr 
 arkoudos.com 
 foralexandros.blogspot.com 
 vlavi.blogspot.com 
 error.gr 
 mygranma.wordpress.com 
facebook.com 
blogs.sync.gr 
adslgr.com 
athens.indymedia.org 
users.auth.gr 
stumbleupon.com 
greek-tracker.com 
be-politan.own0.com 
 detonia.wordpress.com 
  akouseto.gr 
 bikerspirit.net 
 palalos.blogspot.com 
 maltakias.blogspot.com 
 lycaonosanamoxleuseis.wordpress.com 
 naftilos.blogspot.com 
 runningnews.gr 
 electricrequiem.com 
 proinipilala.blogspot.com 
 agitakis.blogspot.com 
 mpouligator.com 
 el.wikipedia.org 
 greek-tracker.ru 
 hiphop.gr 
 islandlayer.wordpress.com 
 freeaviation.freeforums.org 
 thep.gr 
 insomnia.gr 
 fyletikesmaxes.gr 
 megamak.9.forumer.com 
 pacificstorm.blogspot.com 
 ta-en-niko.blogspot.com 
 technews.gr 
 blue-whitegt.com 
 founio.blogspot.com 
  singensanggesungen.wordpress.com 
 siteseein.gr 
  crazygreece.blogspot.com 
 ellhnofreneia.blogspot.com 
 laokratia-redblogs.blogspot.com 
 stelabouras.tumblr.com 
  12thespis.wordpress.com 
  ananeosi.pblogs.gr 
  commiblog.blogspot.com 
  diagoras.wordpress.com 
 dynasty.evalpowar.com 
  erodotos.wordpress.com 
  fanzin-ilias.blogspot.com 
  megatao.com
 fox.gr 
  hi5.com 
 macgiorgosgr.blogspot.com 
 redredline.blogspot.com 
 seadreamer11.blogspot.com 
  sovaindoorsasthou.blogspot.com 
  vasilisp.com 
 velapulsar.blogspot.com 
 viacrucis-azazel.blogspot.com 
 youtube.com

Μηχανές αναζήτησης

52,928 επισκέψεις και χρησιμοποιησατε 6,371 λέξεις κλειδία

Άνθρωποι απο 72 χώρες μας επισκεφθηκαν αποδεικνύοντας τον διεθνιστικό χαρακτήρα μας :p

Συνολικά έχουμε 485 δημοσιευμένα posts και 1289 σχόλια

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον πραγματικά ακούραστο BlindG. Το παράδειγμα του αποδεικνυεί καθημερινά το πόσο άχρηστα ειναι τα αφεντικά. Το ζήτημα βέβαια ειναι να το καταλάβει και η εργατία...

Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με τα σχόλια σας και την παρουσία σας εδώ-έστω και σιωπηλή- δίνεται ζωή στο blog.

Ευχαριστουμε τους κυρ Βασιλη, τον Φιδέμπορα, τον Μπυραλ και ολους αυτους που ηθελημένα ή όχι μας χαριζουν καποιες στιγμές ανάπαυλας 

και φυσικά ευχαριστούμε τους σ/φους Καλαμουκωφ και Μπαρμπαγιάνωφ για την εκπληκτική δουλειά τους.

 

9 σχόλια:

  1. Μπράβο βρε παιδιά! Χρόνια πολλά και καλά!
    Είναι μια καλή ευκαιρία να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την εξαιρετική δουλειά και τις όμορφες στιγμές που ακούραστα, με πολύ κέφι μας χαρίζετε καθημερινά.
    Επιπλέον, η παρέα εδώ μέσα και η καθημερινή κουβέντα στον σχολιασμό των ποστ είναι κάτι που πιστεύω ότι δίνει ακόμη περισσότερη χαρά σε όλους μας. Προσωπικά χαίρομαι πολύ για όσους έχω γνωρίσει, έστω και διαδικτυακά, μέσω του μπλογκ. Και κυρίως τον BlindG, βεβαίως - βεβαίως, που δικαιούται εύσημα (εκτός από ένσημα, έτσι αφεντικό; :P) και με το παραπάνω!
    Να είστε πάντα καλά και να συνεχίσετε δυναμικά!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να εκμεταλλευτώ την απουσία του Αφεντικού μου για να πω κι'εγώ για τη χαρά που βρίσκω στο να προσφέρω ανιδιοτελώς την προσωπική μου εκμετάλευση, σε ανθρώπους-υποδείγματα της (καπιταλιστικής) ηθικής. Χαρά μου επίσης να βλέπω το ενδιαφέρον σας για την εκπομπή και να απαντάω στις ευχαριστίες σας για το Αφεντικό μου (αφού εγώ δεν δικαιούμαι καμία). Χαρά μου επίσης όταν μπορώ να ικανοποιήσω τα αιτήματά σας (ειδικά όταν είναι απλά όπως το τελευταίο :p). Χαρά μου να σας απαντάω όταν προλαβαίνω και να γίνεται χάβαλος εδώ με τα διάφορα Ελληνοφρενικά μας. Χαρά μου να σας δίνω τον λογαριασμό rapidshare από τους πόντους που εσείς δίνετε κατεβάζοντας από εκεί. (υπάρχει ένας λογαριασμός που σας περιμένει και απλά δεν έχουμε βρει τρόπο να σας τον δώσουμε....).

    Και last but not least, χαρά μου να προσφέρω 25 ώρες την ημέρα στο Αφεντικό μου που με τόση ανθρωπιά και συμπόνια καλύπτει όλες μου τις ανάγκες σε νερό και καμιά φορά στερεά τροφή (σουσαμόσπορους). Ζω για να καθαρίζω τους feng shui κήπους σας!

    Να 'σαι καλά βρε ανέφελη που μας επισκέπτεσαι και μας στέλνεις και φωτορεπορτάζ από 'κει πάνου με τα ποΛΛΛΛά ΛΛΛ μαζί με τις ευχαριστίες σου. Το Αφεντικό μου τις εκτιμάει όλες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε να γιορτάσουμε και τη δεκαετία! Αν φυσικά αντέξει το αθάνατον, αρχαίον, καθαρόν, ελληνικόν έθνος για οκτώ ακόμα συναπτά έτη αναρχολιστοκομμουνιστοσυμμορίτας σαν τον Καλαμούκωφ και τον Μπαρμπαγιάνωφ να μολύνουν τας ερτζιανάς με τις γαϊδαροφωνάρες τους. :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είστε και οι πρώτοι!! Είστε τιτανοτεράστιοι, τιτανομέγιστοι, τα πάντα όλα είστε!! Σοβαρά, δεν υπάρχει καλύτερο και πιο χρήσιμο μπλογκ στον κόσμο, και μάλιστα αν και είστε τόσο σπουδαίοι (ή μάλλον επειδή είστε τόσο σπουδαίοι), και έχετε τόσο ωραίο και δημοφιλές μπλογκ δεν το εκμεταλλευτήκατε να μας μαμήσετε με διαφημήσεις, αλλά κάθεστε και κουράζεστε, πληρώνετε κι όλας από την τσέπη σας, και χαλάτε καθημερινώς χρόνο, ανιδιοτελώς, με μόνο σκοπό να ευχαριστείτε εμάς, που συχνά γινόμαστε γαϊδούρια και σας τα πρήζουμε και από πάνω. Να τα χιλιάσετε, να είστε πάντα καλά με τσι οικογένειές σας, άμα έχετε, να είστε πάντα τόσο ωραίοι τύποι.

    ΥΓ: Άκουσα την παρασκευιάτικη αφιέρωση του BlindG (Bring your daughter to the slaughter με Βρυντόρακα), και έχω να πω ότι πολλές εμπνεύσεις του ξεπερνούν μακράν αυτές του Αποστόλη (σοβαρά). Να δείτε που καμιά μέρα θα μας τον κλέψουνε, θα πάει να γίνει συνεργάτης τους, και μετά θα τρέχουμε να ακούμε ζωντανά την εκπομπή με τις κωλοδιαφημήσεις :'(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. A, και μια απορία που 'χω από καιρό. Το BlindG από πού βγαίνει? Από τους Blind Guardians μήπως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ Μήτσο:
    Το Αφεντικό μου θα γιορτάζει την δεκαετία ζωής αυτού του blog, μετρώντας μάτσα με μωβ χαρτονομίσματα, ρίχνοντας ματιές στον καθρέφτη για να αυτοκολλακευτεί για το πόσο μεγαλόψυχος είναι επειδή μου μείωσε κατά μισή ώρα τις 23 εργάσιμες ώρες μου ανα ημέρα, μειώνοντάς μου παράλληλα και την παρεχόμενη τροφή από 23 σπόρους σουσαμιού, σε 17 (η μείωση είναι δημιουργικής αναλογικής όπως καταλαβαίνεις)την ώρα που θα μετράω πόσους χρωματιστούς κόκκους άμμου πρέπει να ρίξω στον feng shui κήπο του για να γίνει ακόμα πιο feng shui.

    Οι αναρχολιστοκομμουνιστοσυμμορίτας όπως ο Καλαμούκωφ, θα έχουν πλέον γίνει μέρος του Κεφαλαίου, αφού θα πάψουν να εργάζονται γι'αυτό. Με λίγα λόγια, ο Καλαμούκωφ θα είναι εκλεγμένο μέλος του ΚΚΕ και κατά πάσα πιθανότητα, το έργο της Ελληνοφρένειας θα το αναλάβει ο σύντροφος Μπαρμπαγιάννωφ, ο οποίος ΚΑΙ ΠΑΛΙ θα διατηρήσει τη Γραμμή του Κόμματος, αποφεύγοντας να σχολιάσει τα καμμώματα του συντρόφου Καλαμούκωφ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευάγγελε:
    Το Αφεντικό μου σ'ευχαριστεί για τα καλά σου λόγια. Σου λέει να είσαι σίγουρος οτι σ'αυτόν θα δουλεύω όσα χρόνια και αν περάσουν αφού όλα μου τα χαρτιά παραίτησης, εξαφανίζονται ως δια μαγίας και ποτέ δεν θα υπογράψει την απόλυσή μου για να βρω αλλού δουλειά. Αυτή είναι η μοίρα μου και το ξέρω. Παράλληλα, εσείς μπορείτε να ζητάτε οτι θέλετε και εμείς (εγώ δηλαδή) θα κάνουμε (ή μάλλον θα κάνω) ότι μπορούμε (δηλαδή οτι μπορώ) για να σας ευχαριστήσει (εδώ πάει τρίτο πρόσωπο) το Αφεντικό μου.


    Να ξεκαθαρίσω οτι η Παρασκευιάτικη αφιέρωση με το Bring Your Daughter, δεν ήταν δικιά μου αλλά του Χρήστου. Ο Χρήστος, είναι ένας ακροατής τον οποίο θα "τσακώσετε" και στις πρωινές εκπομπές του Κωνσταντίνου Λαβίθη (μέγας αριστερός, το ίδιο και οι περισσότεροι ακροατές του -ειρωνεύομαι έτσι?). Ο τύπος γενικά είναι πανέξυπνος και έχει πολύ γέλιο. Προσωπικά είμαι fan του από ... τότε:

    http://rapidshare.com/files/244777377/Pshfizoymepolydwra.mp3


    Και ναι, από τους Blind Guardian πηγάζει το BlindG ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρόνια πολλά σας κι απο μένα. Δε γραφω συχνα εδώ αλλά σας έχω κάνει πάρα πολλά Hit, περιμένοντας να ανέβει η εκπομπή. Βλέπετε, στα μέρη μου δεν εκπέμπεται πάντα η ανεκδιήγητη αυτή εκπομπή, με αποτέλεσμα το blog τούτο να είναι η μοναδική λύση στο να πάρω τη δόση μου από ελληνοφρένεια (Ναι, ο γιατρός λέει οτι πλέον είμαι ελληνοφρενικός 2ου βαθμού). Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και ελπίζω να γράψω ενα καλύτερο post στην τρίτη-τέταρτη επετειο που θα έρθει.

    Bye
    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάνο:
    Το Αφεντικό μου σ'ευχαριστεί πολύ για τα καλά σου λόγια και τις ευχαριστίες σου. Το post σου σε διαβαβαιώνει, είναι κάτι παραπάνω από μια χαρά. Τέτοια του λέτε και χαίρεται όλο και περισσότερο να με εκμεταλλεύεται με όποιο τρόπο του είναι δυνατό. Να'σαι καλάκαι μην ανησυχείς, εδώ θα την βρίσκεις πάντα την εκπομπή! Σου το εγγυάται το Αφεντικό μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο σχολιασμός είναι ελεύθερος ότι άποψη και να έχετε.
Όσοι αφήνουν σχόλια σε δημοσιεύσεις παλαιότερες των 15 ημερών να γνωρίζουν οτι υπάρχει προέλεγχος για την αποφυγή spam.