Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

24/4/2009: Εβδομάδα τέλος.

Τώρα φεύγω και πάω να πιάσω την δεύτερή μου δουλειά στο εξοχικό του Αφεντικού μου, μέσα στο Βατοπέδι και να καθαρίζω πόδια μοναχών με τις ιδιότητες των stock brokers/international transfers κ.α.

Πιτσιρίκος:
http://rapidshare.com/files/225222777/Pitsirikos_-_2009-04-24.mp3

Γκίζα:
http://rapidshare.com/files/225226142/Gkiza_-_2009-04-24.mp3

Αναρχοσυμμοριτοκομμουνισταί:
http://rapidshare.com/files/225161680/Ellhnofreneia_-_2009-04-24.mp3
http://ifile.it/icyej95

ΛΑ.Ο.Σ.:
http://rapidshare.com/files/225229908/Ellhnofreneia_-_2009-04-24_-_Laos.mp3

Καλή ακρόαση και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε :)
Ευλόγησον.

Υ.γ. Γιοκαρίνης rulz!

6 σχόλια:

  1. Kόλλημα με το Γιοκαρίνη! Θα πάρω την άλλη βδομάδα τον Αποστόλη να βάλει Mamma Mia(άλλο που δεν θέλει κι αυτός) και θα σου δείξω :P

    Άντε, για πες κανα καλό cd του Γιοκαρίνη να το ακούσω, να ηρεμήσεις κι εσυ :)

    Και κάτι άλλο: Επειδή έχω χάσει όλες τις τηλεοπτικές από τη Μ.Βδομάδα και μετά, και επειδή δεν μπορώ να τις δω στο skai.gr επειδή αφ'ενός θα με δείρει ο BlindG (:P), και αφ'ετέρου η πχιότητα είναι ψιλομέτρια, θα ήθελα να μου πείτε (όποιος ξέρει) που μπορώ να τις δω, ή να τις κατεβάσω...

    Α, και ευχαριστώ για την εκπομπή :D (να μην ξεχνιόμαστε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γενικά, ανεβαίνουν στο http://ellinofreneia.blogspot.com/, αλλά απ' ότι βλέπω αυτή τη βδομάδα τα παιδιά δεν έχουν στρωθεί στη δουλειά ακόμα... Μάλλον οι συνθήκες εργασίες εκεί είναι πιο χαλαρές από ότι εδώ.

    Κάνε κι ένα search στο YouTube, ποτέ δεν ξέρεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν λίγο άκουσα την εκπομπή, και στις αφιερώσεις κάποιος ζήτησε μια φάση από τα "Ραδιενεργά Κατάλλοιπα". Από ότι θυμάμαι ήταν μια τέλεια εκπομπή (άσχετα που τότε θα ήμουν 10 χρονών και δεν καταλάβαινα σχεδόν τίποτα), που έπαιζε κάθε Σάββατο, με συντελεστές το Βουλαρίνο και τον Καλαμούκη, που κόπηκε άδοξα, όπως και αυτή του Πανούση από το ΣΚΑΙ... Μετά από ένα ψάξιμο στο google, και σε 2-3 greek trackers δεν κατάφερα να βρω ούτε ένα επεισόδιο της εκπομπής... Την έχει πετύχει κανείς πουθενά??? Νομίζω αξίζει , απ΄ όσο λίγο θυμάμαι κινείται στα επίπεδα της Ελληνοφρένειας, ίσως να μπορούσε να πει κάποιος ότι τα έχωνε και πιο χοντρά στους πάντες όλους και γι΄ αυτό κόπηκε(http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=580982) χωρίς να εννοώ φυσικά ότι τώρα γλύφει κανέναν, να μην παρεξηγιόμαστε. Αν κάποιος βρει ακόμα και ένα επεισόδιο της πουθενά ας κάνει ένα comment, παρακαλώ πάαααααρα πολύ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. vg.92:
    Αν ξαναβάλει το mama mia, απλά θα ευχηθώ να τους καούν τα μηχανήματα εκεί για να ξεμπερδεύουμε. Ούτως ή άλλως, το μέρος του σκληρού δίσκου τους που φιλοξενεί το συγκεκριμένο τραγούδι, έχει σχεδόν λιώσει. Απλά δεν παίζει να υπάρχει ακόμα.

    Για τις τηλεοπτικές, ο καλύτερα οργανωμένος είναι αυτός που σου σύστησε ο yX! Έχει πολλές εκπομπές!

    Όσο για τις ραδιενεργές εκπομπές, κάτι έχω υπ'όψη μου αλλά δεν είναι στο δικό μου αρχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια και λέτε για το θαύμα που λεγόταν Ραδιενεργά Κατάλοιπα, να σας πω ότι είχα ηχογραφήσει τις τέσσερις τελευταίες εκπομπές :D

    Έχω ρωτήσει στο παρελθόν το ΣΚΑΙ αν θα τις ανεβάσουν, αλλά με γράψανε. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω καταφέρει να βρω ΟΥΤΕ ΔΕΙΓΜΑ, ούτε ένα μικρό ηχητικό από τα Κατάλοιπα ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ στο ίντερνετ. Κι έχω ψάξει ΠΟΛΥ, διότι η εκπομπή αυτή είναι για μένα σημαντική βοήθεια σε πολύ άσχημες στιγμές. Αφού δεν τις βρήκα πουθενά, λοιπόν, αποφάσισα να τις ανεβάσω.

    Είναι λίγες αλλά αρκούν ίσα-ίσα για να παίρνουμε τη δόση μας ώστε να μην κλαίμε τα βράδια που κόπηκε εκείνη η υπέροχη εκπομπή.

    Αυτή τη στιγμή ανεβάζω μόνο μία, διότι παίρνει αρκετές ΩΡΕΣ για να αποθηκευτεί το βίντεο και άλλες τόσες ΩΡΕΣ για να ανεβεί.

    Όταν θα ετοιμαστεί, θα μπορείτε να βρείτε την πρώτη εκπομπή εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=BcRKZSZY_xc

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο σχολιασμός είναι ελεύθερος ότι άποψη και να έχετε.
Όσοι αφήνουν σχόλια σε δημοσιεύσεις παλαιότερες των 15 ημερών να γνωρίζουν οτι υπάρχει προέλεγχος για την αποφυγή spam.