Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Οι κόποι σας απέδοσαν!

Όσοι κοπιάζετε καθημερινά να κατεβάζετε από Rapidshare, ήρθε η ώρα να σας δωθεί η δυνατότητα να ανταμοιφθείτε!

Και εξηγούμεθα:
Το Αφεντικό μου που είναι δεινός υποστηρικτής του Αντώναρου, εκνευρίστηκε την Παρασκευή όταν ο Καλαμούκωφ τον αποκάλεσε "Πετρούλα" της πολιτικής και μάλιστα είπε οτι "σε λίγο θα μας λέει είμαι ο Αντώναρος και μ'αυτά και κάπως έτσι τελείωσα".

Σήμερα λοιπόν, για να ευχαριστήσω το Αφεντικό μου, πήρα στον Αποστόλη και του ζήτησα για το ΤΕΛΟΣ της Παρασκευής να βάλει την παραπάνω φράση μοντάροντας όμως το όνομα ώστε να φανεί "Είμαι ο Θύμιος Καλαμούκης και μόλις τελείωσα".

Ο Αποστόλης δείχνει να έχει ενδειασμούς γι'αυτό.

Έτσι λοιπόν, αποφάσισαμε (τη σύμφωνη γνώμη μου την πήρε καθώς κοιμήθηκα πάνω στο πόδι μου από την κούραση το Σάββατο το βράδυ) να σας παροτρίνουμε να πάρετε στην εκπομπή να ζητήσετε τη συγκεκριμένη αφιέρωση για το τέλος της Παρασκευής, ώστε να φανεί οτι το ζητάει ο ΛΑ.Ο.Σ.

Εάν μπει, εμείς θα δώσουμε τον λογαριασμό σε όποιον ΑΚΟΥΣΤΕΙ πιο επίμονος ή πιο πρωτότυπος την Παρασκευή.

Για να διασφαλιστείτε όσοι πάρετε (πάρτε βρε να κάνουμε μπούγιο!), μπορείτε να μου στέλνετε email στο bal16@hotmail.com που να λέτε οτι πήρατε και πάνω/κάτω τι ειπώθηκε, ώστε να διασταυρωθεί την Παρασκευή, ΕΑΝ (ξαναλέω) αποφασίσουν να το βάλουν.

Άντε, εμπρός, σηκώστε τα τηλέφωνα να σχηματίσουμε ρεύμα!!


Υ.γ. Εάν δεν παιχτεί το συγκεκριμένο την Παρασκευή, μην ανησυχείτε, οι πόντοι μαζεύτηκαν χάρη σ'εσάς οπότε κάτι θα βρούμε πάλι για να σας δώσουμε τον λογαριασμό ;)

3 σχόλια:

  1. Να πω οτι ήμουν πιωμένος όταν έδωσα την έγκριση μου :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. vg.92:
    ΚΑΘΟΛΟΥ δύσκολα!
    Ένα τηλεφωνάκι και μόνο, αρκεί!
    Πόσο δύσκολο είναι αυτό???
    Δεν χρειάζεται καν να ακούτε την εκπομπή εκείνη την ώρα! Αρκεί απλώς να πάρετε τηλέφωνο και να του θυμήσετε τι είπε για τον Αντώναρο την Παρασκευή!

    Αφεντικό:
    Σας είπα πολλές φορές οτι πρέπει να σταματάτε μετά το δεύτερο μπουκάλι Dom Perignon του '67. Μπορεί να ήταν καλή η σοδειά αλλά το παρακάνατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο σχολιασμός είναι ελεύθερος ότι άποψη και να έχετε.
Όσοι αφήνουν σχόλια σε δημοσιεύσεις παλαιότερες των 15 ημερών να γνωρίζουν οτι υπάρχει προέλεγχος για την αποφυγή spam.