Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

8/6/2009: Gyalia by Karatzaferhs

...είχε εκπομπή σήμερα. Δεν πρόλαβα να γράψω τους άλλους αλλά είχε. Είχε φορέσει και τα μαύρα ο Σύντροφος και μάλλον του έκανε εντύπωση που δεν πήγε καλύτερα το Κόμμα. Το γεγονός οτι ο Καρατζαφέρης, έβγαλε 7.15% και το ΚΚΕ πασχίζει με νύχια και με δόντια να είναι λίγο πιο πάνω απ'τον Καρατζαφέρη, του λέει τίποτα?

Αναρχοσυμμοριτοκομμουνισταί:
http://rapidshare.com/files/242276267/Ellhnofreneia_-_2009-06-08.mp3
http://ifile.it/n8ide5x

ΛΑ.Ο.Σ.:
http://rapidshare.com/files/242271846/Ellhnofreneia_-_2009-06-08_-_Laos.mp3

Βοήθειά μας... πραγματικά...

10 σχόλια:

  1. Μα τι σχέση έχει ο Καλαμούκης με το ΚΚΕ ρε? Και αυτός, όπως και ο έτερος αρχικομμουνιστής του σταθμού υποστηρίζουν φανατικά οικολόγους :p
    (http://ourgreecetoday.blogspot.com/2009/06/hellenicrevenge_1025.html). Ζητώ συγγνώμη από τα ευαίσθητα στομάχια για την ιστοσελίδα που παραπέμπει το λινκ, απλά θεωρώ ότι έχει πολύ πλάκα :D

    Ευχαριστώ για την εκπομπή,
    Αντώναρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι είναι... Ο Καρατζαφύρερ έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό να συσπειρώσει λαϊκούς δεξιούς, βασιλικούς, εθνικιστές, φασίστες, νεοναζί.

    Την ίδια στιγμή, η αριστερά αλληλοτρώγεται για το ποια πολιτική της έκφανση είναι η πιο γνήσια, η πιο αγωνιστική, η πιο αυθεντική... Ας τα λουστούμε τώρα, να γουστάρουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε blindg δεν θα το έγραφα αλλά το τραβάει ο οργανισμός σου :

    Λες για το ΚΚΕ, φυσικό ειναι να έχουμε ενα προβληματισμό και θα κάνουμε τις εκτιμήσεις μας.
    Εσένα δεν σου λεει κάτι οτι ο χώρος σου η "ανανεωτική αριστερα",που ειναι πιο Light και "σύγχρονη", βλέπε συν εδω αλλά και στην Ευρώπη δεν τραβάει και ασθμαίνει να βγάλει ενα 4,7;

    Τεσπα το μεγάλο πρόβλημα ειναι οτι ο δικομματισμός εξακολουθεί να εγκλωβίζει μεγάλο κομμάτι του λαού μας και οτι ο φασισμός ειναι εδώ και σηκώνει κεφάλι.

    Αν τα ζωντανά, που λέει και ο νότης, δεν αποφασίσουν να πάρουν στροφή θα έχουμε άσχημες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @yx
    μεχρι να γραψω το σχόλιο είχες ήδη γράψει το δικο σου.

    Το πρόβλημα κατα την γνώμη μου δεν ειναι πρόβλημα της μεγάλης εκλογικής συμμαχίας της αριστερας, ειναι ζήτημα συνείδησης.
    Ο φασισμος εκτρεφεται απο χιλιες δυο εκφράσεις της κυρίαρχης πολιτικής και απο την ίδια την κρίση του καπιταλισμού.
    Αυτο που δεν γινεται εύκολα κατανοητό ειναι οτι οι δυσκολίες που συναντούν τα λαϊκα στρώματα απο μόνες τους δεν οδηγούν αναγκαστικά σε ριζοσπαστικοποιήση αλλά οπως έχει αποδειχθεί και ιστορικά μπορει να οδηγήσουν σε άκρα συντηριτικοποίηση (βλ. φασισμο και ναζισμό στον μεσοπόλεμο)
    Χρειάζεται να πειστει ο κόσμος για την δυνατότητα της διαφορετικής προοπτικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρισκάροντας την απόλυσή μου (:p):
    Αφεντικό, την απάντηση την έδωσε ο yX.
    Από την τσαντίλα μου που σκεφτόμουνα το εκλογικό αποτέλεσμα, ξέχασα να βρίσω τον Τσίπρα. Έχεις την εντύπωση οτι με ικανοποιούσε απόλυτα και γι'αυτό του έριξα ψήφο? Όχι. Απλώς είναι κυριολεκτικά, ο λιγότερο χειρότερος από τους πρώτους 5. Καμία αίσθηση δεν μου έκαναν τα λόγια του και δεν μου είπε τίποτα για πρόγραμμα.

    Αντί να ρίξω ένα άκυρο που θα έγραφε πάνω "ξυπνάτε ρε αριστεροί" και η ψήφος μου θα πήγαινε στο βρόντο, έριξα Τσίπρα.

    Προσωπικά, εάν θέλεις μια εμπεριστατωμένη άποψη για το αποτέλεσμα (δεν είναι του blog βέβαια, γι'αυτό ρισκάρω να χάσω και τη θέση μου :P), θα πρέπει να βρούμε ένα τοίχο αρκετά μακρύ ώστε να χωρέσουν σε παράταξη όλοι οι αριστεροί. ΟΛΟΙ όμως οι εν ενεργεία. Μετά, θα μπουν όλοι σε απόσταση 30 μέτρα με φάτσα τον τοίχο και με το "ΠΑΜΕ!!!" θα πάρουν όλοι φόρα για να χτυπήσουν ΔΥΝΑΤΑ το κεφάλι τους στον τοίχο μπας και ξυπνήσουν.

    Φυσικά έχει δίκιο ο yX που μιλάει για τη συσπείρωση. Μέχρι και η διάσημη γριά του καρατζαφέρη με τον Αγγελή είναι εκεί. Κάθε καρυδιάς δεξιός είναι εκεί.

    Επίσης, έχεις και εσύ δίκιο που λες οτι ιστορικά τα λαϊκά προβλήματα οδηγούν σε άκρα. Κύρια υπεύθυνη όμως και για αυτό είναι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ που δεν δίνει διέξοδο ενώ θα έπρεπε. Πρόσεξε, δεν ασχολούμαι με πρόσωπα/κόμματα, μιλάω για την ΑΡΙΣΤΕΡΑ που είναι ιστορικά υποχρεωμένη να δίνει λύσεις σε αυτά τα προβλήματα, λαμβάνοντας δράση. Λείπει όμως αυτό οπότε μέχρι να έρθει η συσπείρωση, θα πρέπει να ξαναπεράσουμε την εξαθλίωση, δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι του Βλόγεως τούτου, αλλά η ρημάδα η λέξη Αριστερά έχει υποστεί πολλή ταλαιπωρία. κατά τη γνώμη μου, ουσιαστικά "αριστερός" σημαίνει αντικαπιταλιστής. Και στον Συνασπισμό δεν είναι τέτιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. BlindG είσαι συριζαίος?? Πέφτω από τα σύννεφα.. :p

    Αν μπορώ και εγώ να εκφέρω μια γνώμη, αν και μικρό παιδάκι και άμαθο ακόμα (:p), δε νομίζω ότι ο Τσίπρας, το ΣΥΡΙΖΑ είναι η καλύτερη επιλογή από όλους. Ο Τσίπρας που μια βγαίνει μετά τα "δεκεμβριανά" να κάνει δηλώσεις για την ανατροπή του πολιτικού σκηνικού από το κόμμα του, που μια βρίζει το ΚεΚεΙ ότι είναι αναχρονιστικό και καθυστερημένο, υποστηρίζοντας την ΕΕ, και όταν πέφτει ζητά δημιουργία τρίτου κώλου, που δεν μπορεί να βγεί να μιλήσει στο debate, αλλά στα δύσκολα βγαίνει ο μπαμπάκας και αναλαμβάνει πρώτο ρόλο, που κρέμεται από τα τέτοια του ΠΑΣΟΚ για ανατροπή του πολιτικού συστήματος "εκ των έσω" δεν είναι και η πιο αξιόπιστη επιλογή, κατά την ταπεινή μου γνώμη, την οποία δεν είστε αναγκασμένοι να πάρετε και στα σοβαρά, βεβαίως βεβαίως... :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ^ Ο Αντώναρος είμαι, όχι ο μητσοτάκης, ξέχασα να βάλω όνομα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τεσπα αν και πραγματικα δεν ειναι ο κατάλληλος χωρος εδώ για την κουβέντα αυτη να πω μόνο οτι μιλάμε για διαφορετικές δυνάμεις με διαφορετικά θέλω και σκοπούς που δεν μπορουν αντικειμενικά να συμβιώσουν και να συνεργαστουν, και αυτο δεν είναι ελληνική πρωτοτυπία, απο την γέννηση του ακόμα το εργατικό επαναστατικο κίνημα είχε αυτο το χαρακτηριστικό.

    Μπορεί η απόφαση του BlindG να του κόστισε τους μισθούς 2 ετών αλλά όπως βλέπετε -εδώ όπως και στην αυριανή σοσιαλιστική Ελλάδα- όλοι έχουν το δικαίωμα ελεύθερης έκφρασης απο συριζαίους και αναρχικούς μέχρι και τον αντώναρο και μητσοτάκη. :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Xαχαχα!! Ωραίο το αφεντικό! Απλά να πω για τους φανς μου που δεν το έχουν καταλάβει ακόμα ότι δεν είμαι ο Αντώναρος, αλλά ο πρώην vg.92 (αυτός που με δημοκρατικές διαδικασίες πήρε το λογαριασμό του rs πριν κάτι βδομάδες). Απλώς η αστείρευτη μου αγάπη, ο απύθμενος θαυμασμός προς τον συνονώματο γίγαντα της διανόησης και της σκέψης με οδήγησε στο να αλλάξω το nick μου. Μη μου στέλνετε λοιπόν προτάσεις για ποιητικές βραδιές, φιλοσοφικά συμπόσια και λοιπά, αυτά στον ορίτζιναλ :p. ΕΛΕΟC που λέει και ο BlindG.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο σχολιασμός είναι ελεύθερος ότι άποψη και να έχετε.
Όσοι αφήνουν σχόλια σε δημοσιεύσεις παλαιότερες των 15 ημερών να γνωρίζουν οτι υπάρχει προέλεγχος για την αποφυγή spam.